Så kolla oljan på en Harley Med en Jiffy Stand

Använda handvändning stativet är inte alltid det rekommenderade sättet att kolla oljan på din motorcykel, men det kan ge dig en korrekt behandling beroende på vilken typ av oljestickan du använder. På vissa motorcyklar ett vridbart monterad på oljestickan är standard, medan andra har en fast monterad oljestickan, om din motorcykel levereras med en fast monterad mätstickan kan du köpa ett vridbart monterade, vilket kommer att möjliggöra en korrekt avläsning med din cykel på handvändning stå. Saker du behöver
Rag
Visa fler instruktioner
1

Starta din motorcykel och låt den gå på tomgång i 2 minuter tills motorn är helt varm. Rida din motorcykel kommer att bidra till att påskynda processen, men det är inte nödvändigt.
2

Stäng av motorcykeln och låt den vila på handvändning montern.
3

Skruva ur oljestickan och ta bort den från olja.
4

Torka av mätstickan med trasan så att du kommer att få en ren, exakt avläsning när du sätter tillbaka det.

5

Sätt tillbaka oljestickan helt, och sedan ta bort den och kolla hur högt oljan kommer upp. Oljan bör vara mellan raderna som betyder låga och höga olje nivåer. Om den vilar på eller under den nedre raden, tillsätt oljan. Undersök oljan för att se om den är tunn och rinnande eller tjock och stretchig. Om den är tunn och rinnande det har brutits ner och behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108442.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.