Advance Utbildning för motorcykel

Åka motorcykel tar en viss skicklighet. Nya förare tillbringar ofta timmar att lära sig att manipulera sina maskiner, öva grunderna i att accelerera ifrån ett stopp, växling och bromsning. Efter en stund börjar ryttaren att lita på att de kan hantera de flesta situationer som de förväntar sig att möta på vägen. För det mesta, de är rätt. Men vet seriös motorcyklist att dessa grundläggande färdigheter är bara toppen av isberget. Varför behöver jag Advanced Training?

Söker avancerad utbildning för motorcykel kan öppna nya dörrar till den genomsnittliga cyklisten. Utbildning kliniker och skolor finns runt om i landet, som erbjuder utbildning inom ett brett spektrum av kompetenser, t.ex. undanmanövrar, off-road ridning och roadracing. Även om du tänker bara att pendla till och från arbetet, tar något av dessa kliniker eller klasser kan kraftigt utöka din kunskapsbas för att bättre kunna hantera en rad olika situationer. Att lära sig att rida en terränggående motorcykel på ett spår är ett perfekt exempel eftersom det lär dig att övervinna tuff terräng och hinder. Detta skulle kunna bli användbar medan ridning på dåligt underhållna vägar eller vid dåligt väder.
Typer av utbildning

Avancerad utbildning kommer i många former, men det tenderar att undervisa antingen praktiska färdigheter eller idrottsrelaterade tekniker. Praktisk träning erbjudanden ofta specifikt med coaching föraren att identifiera och undvika en rad potentiellt dödliga körsituationer. Sport ridning och racing skolor skiljer sig i sina undervisningsmetoder eftersom de flesta av ridning sker på en sluten kurs, långt borta från de faror som finns på den öppna vägen. Off-road ridskolor erbjuder en mix, lära ryttaren att kontrollera hans motorcykel på kuperad terräng och hur man blir mer medveten om sin omgivning samtidigt på en sluten kurs.
Praktiska färdigheter Kliniker

Avancerad ridkurser kan hjälpa dig att överleva farliga körsituationer.

Med många av de ryttare som tar till gatorna och vägar i Amerika ofta ha lärt sig sina färdigheter på egen hand, ett behov av avancerad utbildning har ökat. Kliniker, såsom Erfarna RiderCourse och Advanced Rider Training, som erbjuds av Motorcycle Safety Foundation och Stayin 'Safe respektive tillåta motorcyklister att finslipa sina färdigheter i en trygg miljö. Dessa kurser omfattar vanligen klassrummet tid med text och diagram av de färdigheter som skall läras ut, inklusive pre-ride kontroller, undanmanövrar och körteknik, innan lektionen är övergått till levande motorcyklar. Addera Sport Ridning och Racing Schools
Road racing är en exakt vetenskap som kräver uppmärksamhet på detaljer.

Road racing med en motorcykel är en exakt vetenskap, som kräver att ryttaren att förstå och bearbeta häpnadsväckande mängd information i hög hastighet. Racing skolor tillåter ryttare och potentiella åkare att lära sig att hålla en stram linje i kurvor eller hur man bromsar effektivt från hastigheter vid eller över 100 miles per timme på ett kontrollerat sätt. Klasserna är oftast mindre att ge mer personlig feedback från instruktörer för att förbättra din körstil och teknik. Racing School instruktörer är ofta road racers själva, vissa håller mästerskapstitlar, och kommer att göra allt de kan för att ge det förtroende som krävs på racerbanan.
Off-Road skolor
Off -road skolor lära ryttare hur man handskas med svår terräng.

flesta off-road ridskolor tillgodose Motocross ryttare, dock kan de kunskaper som lärs ut på spåret stor nytta en gata ryttare. Instruktörer tränare ryttare att använda sin underkropp att kontrollera sina motorcyklar under snäva manövrar, samt att lära sig att läsa terrängen för att hålla dem borta från oroshärdar. Dessa klasser lär ofta ryttaren hur man hanterar en glidande motorcykel och hur man på ett säkert och effektivt rida genom smuts, grus och lera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107160.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.