Hayabusa Mototeck Undertail Installationsinstruktioner

De flesta Suzuki Hayabusa ryttare kommer överens om att fabriken utrustade bakskärmar göra mycket för att förbättra deras maskinens utseende. Installera en undertail kit från Mototeck Innovation kommer att ta bort klaffliknande fender och ersätta den med en strömlinjeformad bit för bättre styling och aerodynamik. Till råga på, inkorporerar Mototeck s undertail en slick LED bakljus och bakre blinkers, så att du kan kasta dem clunky lager signaler. Medan vissa ändringar av din Hayabusas bakskärm och förvaringsfack behövs, kan hela jobbet kompletteras med lite kunskap om din Hayabusas elsystem och kåpor. Saker du behöver
Startnyckel
4 och 5 mm insexnyckel
10 mm socket
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Rakblad
Visa fler instruktioner

1

bort båda stolarna från din Hayabusa. Lås sätet spärren under den vänstra sidan av den bakre kåpan med tändningsnyckeln för att ta bort baksätet. Skruva ur skruvarna under framsidan av sadeln med en 5 mm insexnyckel och lyft sitsen från din Hayabusa. Skruva passageraren grab barens bultar, gömd under baksätet, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra stödhandtag bort från den bakre kåpan.
2

Skruva ur skruvarna från framsidan av den bakre kåpan, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Ta bort plastnitar från botten av den bakre kåpan. För att ta bort nitarna, tryck i mitten av nitarna med en skruvmejsel, och sedan dra nitarna ur kåpan.
3

Lyft den bakre kåpan något från din Hayabusas ram . Nå under huven och koppla de bakre blinkers och bakljus från din Hayabusas ledningsnät. Dra den bakre kåpa bort av ramen helt.
4

Skär bakskärmen bort av avställningsplatsen, placerad mellan ramens skenor, med hjälp av ett rakblad.
5

Lägg den bakre kåpan på din Hayabusas ram. Skjut Mototeck undertail på plats under den bakre kåpan och ramen. Anslut undertail s blinkers och bakljus kontaktdon ledningar i ditt Hayabusas ledningsnät.
6

Passa monteringshålen på sidorna av undertail med monteringshålen på undersidan av den bakre kåpan och ramen. Sätt i plastnitar i monteringshålen för att fästa undertail och bakre kåpa till ramen.
7

Installera båda din Hayabusas säten. Använd en 4 mm insexnyckel för att dra åt ryttarens stolens bultar. Lay baksätet på den bakre kåpan och tryck nedåt tills sadellåset klickar fast i ett låst läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110557.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.