Hur man stämmer en GSXR Med Power Commander

En Power Commander är ett viktigt verktyg för att finjustera din Suzuki GSX-R sport cykelns insprutningssystemet för topprestanda. Traditionellt är en GSX-R inrättas på Dynometer - som mäter motorcykelns hästkrafter, vridmoment och luft till bränsle-förhållandet - att tillhandahålla en anpassad bränsle kurva som är programmerat i Power Commander via en programvara gränssnitt. Även detta kommer att uppnå bästa resultat, kan göra så vara bortom de flesta ryttare budgetar. Alternativt erbjuder en Power Commander en manuell programmering metod med trio av knappar på sin framsidan, ger en måttlig prestanda ökning med några tuning sessioner. Instruktioner
provtur
1

Starta din GSX-R och låt den gå på tomgång under tre minuter, så att det värms upp till sin arbetstemperatur.
2

rida din GSX-R som du skulle för din tilltänkta ridning miljö. Racing kommer att kräva mer betoning på top-end varvtal och högre hastigheter, medan gatan ridning behöver en bredare spridning av makten från låg-till hög hastighet.
3

Ta del av en plan fläckar i prestanda - en punkt där makten kommer att minska för att sedan öka igen - eller bloggat, inte accelererar, medan ridning. Gör en mental anteckning om den exakta varvtalsområdet att dessa problemområden uppstår.
4

Skriv ner resultatet av ditt test rida på ett papper när du kommer tillbaka.

Tuning Power Commander
5

bort passagerarsätet från din GSX-R, med hjälp av mekanismen sätet utsättning under svansen spackling, för att komma till Power Commander.
6

Håll alla tre av Power Commander frontplatta knappar och börja din GSX-R. Power Commander LED mätare lyser en kort stund innan de flyttade till sitt nedersta läge, vilket innebär att den är redo för programmering.
7

Anpassa din GSX-R: s bränsle-kurva, med hjälp av knapparna på instrumentets framsida. Knappen till vänster kommer att justera low-end varvtalsområdet (0 - 4,500 RPM), styr knappen i mitten mellanregistret RPM (4.500 till 8.500 rpm) medan den högra knappen styr top-end varvtalsområdet (8.500 + RPM ).
8

Välj knappen som styr ert sortiment mål RPM, med hjälp av dina anteckningar som vägledning. Tryck på knappen en gång till berika - öka mängden bränsle - målet varvtalsområdet med ett steg, för att eliminera en platt plats. Håll ned knappen kortvarigt för att luta - minska mängden bränsle - målet varvtalsområdet med ett steg, för att eliminera bloggat problem. Justera alla tre RPM intervall som dikteras av dina anteckningar.
9

Lämna Power Commander ostört i 30 sekunder. Power Commander s mätare lyser helt i några sekunder, vilket innebär att programmeringen är avslutad. Provkör din GSX-R igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109177.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.