Hur nit kedja förbindelselänkar

Byta en sliten kedja korrekt garanterar din säkerhet när du kör en motorcykel. En sliten kedja kommer inte att hålla spänningen, och slack i kedjan kan få den att lossna drivkedjehjulet överföra kraften från motorn till cykelns bakhjul. Detta kan leda till förlorad kontroll och en olycka. En korrekt installerad nit kedja länk kommer att ha styrkan och storlek som krävs för att hålla kedjan tätt samtidigt inte bindande i motorcykelns drevet. Saker du behöver
Ögla kit
Chain nitverktygets
Visa fler instruktioner
1

Öppna kit ögla. Skjut en O-ring på varje inlägg av ögla. Skjut O-ringarna snäva till baksidan av länken. Täck O-ringarna med medföljande smörjmedel.
2

Rikta den smorda kedjelåset med de två hålen i vardera änden av den installerade kedjan. Skjut axlar huvudlänken genom kedjan hålen. Tryck en O-ring på den del av varje axel skjuter förbi framkanten av kedjan. Applicera ytterligare smörjmedel på de nyinstallerade O-ringar.
3

Skjut länkskivan på axlarna, som omfattar O-ringarna.
4

Rikta en kedja nitverktyget över en länk axel. Dra nitverktyget tills du ser axeländen snedvrida att bilda en svamp huvud. Lossa nitverktyget. Flytta nitverktyg till den andra länken axeln och upprepa processen för att säkra nitade befälhavaren länk till kedjan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110558.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.