Hur Re-cover Motorcykel Seats

Du bör byta ut locket på din motorcykel plats om det är gamla och slitna ut. Eller du kan ändra det om du vill ha något att lägga stil till cykeln. Eftersom formen och storleken på sitsen varierar med cykelns märke och modell, behöver du en ersättare sits skräddarsydd för din motorcykel. De lager klädslar häftas på sätet för det mesta, så det kan ta lite ansträngning för att ta bort den. Beroende på vilken typ du får, med tillämpning av nya kåpan kan vara lättare. Saker du behöver
Motorcykel sittunderlag
insexnyckel
bändjärn
skruvmejsel
Tänger
Häftpistol
Visa fler instruktioner
1

Vik tillbaka motorcykeln sätet på sin bakre luckan och lokalisera de två skruvarna som håller den på ramen. Ta bort dessa skruvar med en 5-mm insexnyckel och dra ut sätet för att ta bort den från cykeln. Vänd det över att se var sittunderlag är fäst på undersidan.
2

Ta bort det gamla locket. Kräng av häftklamrar som håller den på plats och noterade där varje klämmer är belägen. Med tanke på hur hårt varje klämmer är på plats, kan det ta en kombination av tång, en skruvmejsel spets och /eller ett spett för att ta bort dem.
3

Ta stolen och den gamla luckan till en motorcykel affär för att hjälpa dig att hitta ett nytt sadelöverdrag till din exakta plats. Du behöver något i samma storlek, men du kan välja ett annat material. Klädslar är ofta gjorda av läder, mocka eller vinyl. Den nya klädseln över skumstoppning på motorcykeln sätet
4

Place. Minns hur det gamla locket lossnade från sätet och glida ny på omvänt. Vissa omslag kommer krok-och-loop på sätet eller sträcka på med ett elastiskt band, vilket innebär att du inte behöver häfta det på.
5

Staple locket på plats om det behövs. Tryck ner ordentligt på varje lös plats på sätet och sätta en häftklammer där med en stark häftpistol. Använd klamrar runt samma platser som de gamla satt, vilket gör att du inte träffar de ursprungliga krampa hålen.
6

Skjut ryggstödet på plats på motorcykeln, ersätta och dra åt skruvarna och släppa den tillbaka ner på ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106296.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.