Hur Jämför Touring Motorcycles

Att välja rätt motorcykel är den viktigaste och spännande aspekt av att köpa en turnerande cykel. Du vill hitta en motorcykel som kommer att uppfylla alla dina behov, men utan extra funktioner som kommer att kosta dig mer pengar och gå oanvända. Vara beredd att spendera tid på att undersöka ditt köp och prata med handlare och vänner samtidigt kontrollera sina åsikter med recensioner och rapporter. Inte vara förhastat i ditt köp, eftersom rätten touring motorcykel kan ge dig år av glädje. Instruktioner
1

Bestäm vilka funktioner du är ute efter och vad den huvudsakliga användningen av din touring motorcykel kommer att bli. Oavsett om du vill vara enstaka dagstur ryttare, eller reser landet under en längre tid, kommer att avgöra vad din cykel kräver att tillgodose dina behov.
2

Välj ett prisintervall för din nya motorcykel. Touring motorcyklar kan ha grundläggande funktioner eller extravaganta extrafunktioner, så det finns ett mycket stort prisklass att välja mellan.
3

Jämför de mekaniska specifikationerna. Utvärdera och jämföra motortyp, cylindrar, kyla metod, kompressionsförhållande, antal hastigheter, bromsar, torrvikt och bränsle kapacitet på touring motorcyklar som intresserar dig.
4

jämföra funktioner. Vissa touring motorcyklar kan ha värmas styret, uppvärmda säten, en ljudanläggning, GPS eller andra valfria funktioner. Bestäm vad du behöver för dina egna personliga behov, och minns den resande, om du kommer att turnera med en annan ryttare, behöver du ett passagerarsäte
5

Kontrollera sitthöjd och passa på cykeln. . Hitta en som känns mest bekvämt för dig. Även om en potentiell pick har alla specifikationer och funktioner du vill ha, kommer det inte bra om du känner dig obekväm när du cyklar. Styret ska vara tillräckligt nära för att känna sig bekväm och att du ska kunna placera båda fötterna på marken när du är på en hållplats.
6

Kolla Consumer Reports och läsa recensioner om de särskilda touring cyklar som intresserar dig. Prata med återförsäljare och andra ägare motorcykel för att se vad de föreslår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108112.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.