Hur gör jag en 1999 Ultra Classic Harley-Davidson motorcykel snabbare?

Du kan göra en Harley-Davidson Ultra Classic gå fortare i ett antal olika sätt. Harley-Davidson gemenskapen delar dessa modifieringar för att lägga kraft och gör Ultra Classic gå fortare in i etapper. Varje steg gör progressiva förbättringar i prestanda som kommer att göra Ultra Classic gå fortare. Man behöver inte alla de etapper som gör Ultra Classic går fortare men man kan inte, till exempel fylla en Stage 3 modifiering utan att slutföra Etapp 1 och 2 först. Instruktioner
1

förbättra bränsleeffektiviteten. Fabriksinställningarna för Ultra Classic är avsiktligt inte inställd för cyklarna mest effektiva och kraftfulla inställningar. Detta görs i syfte att följa minskade utsläpp och hålla produktionskostnaderna nere. En etapp 1 modifikation innefattar ett nytt eftermarknaden avgassystem, större luftfilter och ändringar i luft-bränsleförhållande att bränna bränslet effektivare. Syftet med en etapp 1 modifikation är att förbättra flödet av bränsle genom systemet.

Bränsleblandning bestäms av din elektronisk styrenhet (ECU). När den nya prestanda avgassystem och luftfilter har installerats, skall motorcykeln bränsleblandningen justeras. Om bränsleblandningen är för mager, kommer bränsle till spillo och skador på Ultra Classic kunde inträffa. Om bränsleblandningen är för svag, ska motorcykeln köras inte smidigt. Att mappa om att bränsleblandningen och få optimal effekt, kommer en annan elektronisk enhet måste vara ansluten till ECU. Den nya tills kommer att styra bränsleflödet in i systemet. Det finns ett antal enheter på marknaden som passar i en fabrik ECU. Vissa lyckas bara bränslesystemet medan andra kan göra mycket mer och skulle vara nödvändigt för etapp 2 modifieringar och ovan.

Gång installerat, kartlägga och justera bränsle för optimal effektivitet antingen genom inställningarna som den elektroniska enhetens Tillverkaren eller i en affär med en dynamometer.
2

Fyll i en etapp 2 modifikation. Steg 1 kanske inte ge Ultra Classic makten att nå de önskade hastigheterna. Om så är fallet, fyll i nästa etapp av modifieringar. Steg 2 modifieringar kan göras av en Harley-Davidson certifierad mekaniker eller gjort av någon med erforderlig kompetens och kunskap av motorcykel motorer.

Steg 1 förbättrar flödet av bränsle medan Steg 2 handlar om att hålla ventilerna som låter bränsle i din motor öppet längre och därmed bränna mer bränsle för mer hästkrafter. För att öka flödet in i motorerna, nya kammar installerade. En gång installerat, kommer den Ultra-Classic bränslesystemet måste åter kartläggas för att se till att makt och effektivitet maximeras.
3

Fyll ett Stage 3 modifikation. Etapp 3 kommer också att kräva en erfaren motorcykel mekaniker. Etapp 1 och 2 skall vara helt komplett. Medan etapp 1 och 2 bidragit till att mer effektivt lägga mer bränsle genom din motor och avgassystem, innebär Steg 3 byta kolvhuvudena i motorn för att tillåta högre kompression. Högre kompression innebär mer makt. Mer makt leder till en snabbare Ultra Classic. Etapp 3 kommer att erbjuda cirka 25 till 30 fler hästkrafter jämfört med en standard Ultra Classic motor med några modifikationer.
4

Komplett Steg 4. Ett Steg 4 modifikation huvudsak vrida Harley-Davidson Ultra Classic till en tävlingscykel. Precis vad som helst som kan göras för att förbättra prestandan kommer att ske. 4 modifikationer kommer att bli dyrare och det kommer verkligen att vara mycket litet av denna fabrik Harley-Davidson Ultra Classic vänster

Stage. Exempel på förändringar kan vara en ny sändning att göra Ultra Classic gå snabbare och en styvare fjädring. Man kan tråka ut kompressionskamrarna i motorn för att göra dem större. Detta skulle naturligtvis innebära nya, större kolvhuvudena. Större hamnar, starkare ventilfjädrar, större ventiler och större hamnar ventil kommer alla bidra till att förbättra motoreffekten och gör Ultra Classic gå fortare. Men var förvarnad, kan dessa förändringar också göra motorcykeln kör dåligt i lägre växlar - vilket gör det svårt för gatbruk, eftersom Ultra Classic kommer inte längre vill gå långsamt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107617.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.