Hur till Ändra Harley Switch Covers

Harley-Davidson switch täcker hus växlar och tillhörande kontakter tråd för de monterade styret kontrollerna. Omslagen finns tvådelade aluminium gjutgods med gummitätningar som skyddar växlarna och förhindra vattenskador. Byta ut beståndet täcker för krom eller graverad och kära kommer att lägga till det estetiska värdet av fordonet. Saker du behöver
Allen (hex) förare som
torxmejsel satt
1/4 tum spärrfunktion
Kort 1/4 tums ratchet förlängning
Clean butik trasor
1/4 tums enhet inch /pounds momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Täck bränsletanken med ett skikt av ren butik trasor. Ta bort Allen (eller Torx) skruvarna som klämmer de två delarna av brytarhuset tillsammans. Sänk baksidan av locket och ställ den åt sidan. Lyft framsidan av locket bort från styret.
2

Ta bort skruvarna som fixerar växlar in den främre luckan. Skjut stänger av sina lokalisera dubbar i den främre luckan.
3

Skjut växlarna på sina lokalisera dubbar i det nya skalet och återmontera skruvarna switch. Inte över-vridmoment dem eller aluminium trådarna kommer att demonteras, vilket förstör den nya kåpan.
4

Placera den nya främre switch locket på styret. Nest läppen på kanten av styret i fördjupningen inuti kopplingsdosan. Placera gummipackningen i dess spår i bakstycket hälften. Bunta kopplingsbitarna trådarna tätt tillsammans med fingertryck glider sedan tillbaka bakstycket. Led kablarna genom avlastningssnittet i bakstycket för att undvika att klämma ledningarna under återmontering. Skjut tillbaka bakstycket helt på plats. Montera bultarna Strömbrytarskydd och dra dem till fabriken specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106600.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.