1979 Yamaha DT 250 Specifikationer

Yamaha Corporation grundades ursprungligen 1887 som ett piano och orgel bolag under namnet Nippon Gakki Company, Limited. Under den tidigare delen av 1900-talet, tillverkade företaget krigsmateriel för landet av Japan. Efter andra världskriget, tf vd Genichi Kawakami formaterat om företagets produktion, med fokus på motorcyklar samt instrument. År 1958 var YA-1 produceras och uppkallad efter företagets grundare, Torakusu Yamaha. 1979 Yamaha DT-250-modellen var en trail-ready cykel tillgänglig för konsumenterna. Prestanda

Med bara en 246 kubiktum motor, ljuset 1979 Yamaha DT-250 fortfarande packade en kraftfull punch på både spår och väg. Den encylindriga, sätter tvåtakts motor ur en annonserade 16 hästkrafter och har en toppfart på ca 70 mph. Med standarden vänstra växel matchas med en femväxlad växellåda, använde DT-250 sin 6,7:1 utväxling för snabb acceleration både på och utanför vägen. Med en liten bränsletank som rymmer strax under 2,5 liter, den uppskattade bränsleeffektivitet av DT-250 är mellan 35 och 42 miles per gallon. Denna bränsleeffektivitet kan variera på grund av underhåll eller eftermarknaden delar prestanda.
Fjädring och Hjul

vara en enduro-typ fordon, 1979 Yamaha DT-250: s hållbarhet utanför Vägen är en av dess starkaste kännetecken. Den kraftigt byggda fjädring och chassi var mycket motståndskraftig mot onormal användning, såsom motocrossbana tävlar. Den främre hjulupphängningen presenterade en hög-resa, gaffel design för att ge ryttare en bekväm justering av styret över terrängen. Den bakre upphängningen presenterade en enda stöt monterad med en spiralfjäder, maximera livslängden för upphängning liv. Trumbromsar kom standard på både fram-och bakhjulen. Yamaha DT-250 s off-road-ready suspensionen matchas med en uppsättning av smuts däck för greppet. Framdäcken var 3,00-21 tum och bakdäcken var 4,00-18, vilket ger cykeln en aggressiv hållning samt funktionalitet.
Utseende

1979 Yamaha DT-250 var formaterad för att återspegla konsumenternas intresse som varit intresserade av att ha en motorcykel för vägen samt leden. Cykeln presenterade både strålkastare och bakljus för street resor under natten. DT-250, däremot, var marknadsförs som en enda passagerare motorcykel, så fabriken producerade stolen var ganska små. En främre smuts framskärm var parat med en bakre smuts fender att hålla löst skräp på ett minimum. Färgalternativ erbjöds konsumenterna, med paket såsom mörkblå /ljusblå, gul /vit, vit /blå /svart, svart /svart och röd /svart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108234.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.