Honda VTX Sissy Bar Monteringsanvisningen

Honda tillverkar VTX modell av motorcykel i både en 1300 cc motor och en 1800 cc motor. Det VTX har en V-twin motor och en låg sitthöjd för komfort på långa turer. Lägga till en sissy bar på din cykel ger passageraren ryggstödet vid acceleration så deras vikt förblir jämnt fördelade, vilket hjälper föraren balansen motorcykeln. Sissy barer finns i många höjder och stilar för att matcha din cykel. Alla sissy barer montera på fender järnväg på samma sätt. Saker du behöver
insexnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park cykeln på plan mark och ställ den på sidan eller mitt cykelställ.
Sida 2

in en insexnyckel i främre vänster framskärm järnväg insexskruven. Vrid nyckeln moturs för att lossa bulten och dra den rakt ut från skenan. Upprepa denna process för att ta bort den vänstra bakre och båda höger sida fender bultar järnväg. Fender skenorna är metall delar som följer kurvan på bakskärmen.
3

Placera vänster sissy bar fästet på vänster sida av fender. Rikta in hålet på fästet med framskärmen järnväg hål. Den släta platta sidan av fästet är vänd utåt från stänkskärmen. Skjut en stor nylon spacer på en av de längre bultar vid monteringen. Sätt i bulten genom främre infästning hålet och drag fast delvis med en skruvmejsel. Installera en medelstor bult och små spacer genom tillbaka hål i varje fäste. Upprepa denna process för att fästa den högra fästet sissy bar.
4

Skjut sissy bar ner på konsolerna och passa in skruvhålen. Sätt i två av de minsta bultarna på vardera sidan genom sissy bar och konsolerna. Dra åt bultarna delvis med en skruvmejsel.
5

Dra åt alla fyra skruvarna på sissy medurs bar sidor.
6

Dra åt de fyra skruvarna på fender järnväg.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110434.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.