Hur Justera chocker på en Honda Shadow 750

Motorcykel chocker absorberar rörelse när du kör över gupp för att skapa en mjuk gång. Insidan av chock har olja och gas, med en kolv i mitten. När kolven skjuter genom oljan, möter det friktion och komprimerar till ett kortare format för att absorbera stötar. Det förlänger då efter att ha passerat knölen att dämpa cykel och rider.You kan justera rak axel chocker och stötar reservoar på samma sätt på en Honda Shadow 750, men med olika verktyg. Saker du behöver
justerbar tång
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Emulsion och stötar Gas
1

Placera ett par justerbara tänger på uppgång justerhjul. Inställningsratten är en rund metall hjul med tänder på botten av chocken s rak axel.
2

Vrid tången medurs samtidigt räknar varje klickljud för att justera ratten i snävaste inställning. Vrid tången motsols för att lossa stötdämpning. Till exempel, om du vill att chocken att absorbera mer rörelse, och det klickar tre gånger medan du drar åt den medurs, vrid tången moturs bara två klick.
3

provköra cykeln och göra justeringar vid behov. Sätt en skruvmejsel Addera Reservoir chockar
4

in justerskruven på chocken. Reservoir chocker har en utskjutande gasreservoar intill botten av chocken på utsidan.
5

Vrid skruvmejseln medurs medan räkna varje hörbart klickljud för att dra åt chocker helt.
6

Vrid skruvmejseln moturs en mindre mängd klick för att dra åt chocker. Använd en större mängd klick för att dra åt chocker mer än den ursprungliga inställningen.
7

provköra motorcykeln och göra nödvändiga justeringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107859.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.