Hur överföra äganderätten av en motorcykel

Att köpa eller sälja en motorcykel innebär en liten mängd pappersarbete, mestadels i form av överföring av motorcykelns ägarbevisen. Även om inte begränsas enbart till försäljningen av maskinen - namnändringar kan också göras på detta sätt - en titel överföring legitimerar motorcykelns ägande med din statens Institutionen för motorfordon. Slutföra överföringen kräver underskrifter från köparen och säljaren, samt ett köpebrev dokumentera inköpsdatum och relevant information om fordonet. Med nödvändiga handlingar avrundas uppåt, kommer överföra titeln vara en bris. Saker du behöver
Motorcykel Bill titel
Salu Foto ID
Visa fler instruktioner
1

Fyll i nödvändig information på baksidan av motorcykel titel. Skriv namn och adress till både köpare och säljare i de utvalda områdena.
2

Skaffa motorcykelns nuvarande körsträcka, med vägmätaren inrymd i motorcykelns hastighetsmätare. Skriv körsträcka ner i mätarställningen avsnittet på baksidan av titeln. Addera 3

anbringa underskrifter av både säljare och köpare i signaturen fält på undersidan av titeln.

4

Komplett ett köpebrev formulär, ange namn och adress på köparen och säljaren. Inkludera märke och modell av motorcykeln, dess VIN (Vehicle Identification Number) nummer, körsträcka, och det överenskomna försäljningspriset. Har köpebrevet undertecknas av både köpare och säljare.
5

Gör en kopia av köpebrevet för säljarens bokföring. Ge det undertecknade titeln och den ursprungliga köpebrevet till köparen.
6

Gå till din lokala avdelning av motorfordon för att överföra äganderätten till köparens namn.
7

Ange undertecknad titel, köpebrev och en foto-ID till DMV kontorist. Betala några avgifter eller skatter som är tillämpliga för din stad, stat eller landsting. Den nya titeln kommer att skickas till köparens adress som anges på titel inom 1 -2 veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107602.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.