Hemlagad Motorcykel Trailers

En utdragbar bakom trailern för din motorcykel kan lägga en hel del komfort och bekvämlighet till varje resa. Oavsett om du går till mataffären eller reser över hela landet, kan du tillverka en släpvagn som har ungefär samma utrymme som en bil trunk för ganska lågt pris och ungefär en dags arbete. Det finns två grundläggande delar av en motorcykel trailer: ramen och facket. Frame

viktigaste delen av trailern är ramen. Ramar måste vara robust, har pålitliga hjul och axlar, och bör vara lagliga gatan. Prefabricerade frakt trailers gör utmärkta utgångspunkter ramar för att bygga en motorcykel trailer och finns i många olika storlekar på relativt låga kostnader. En liten till medelstor frakt trailer kommer att kosta runt $ 200 och bör uppfylla alla de nödvändiga kraven för en fullt fungerande motorcykel trailer. De flesta gods vagnar kan köpas online eller lokalt och kan monteras av dig. Placeringsfonden

andra bit till din släpvagn är facket
. Även fack kan byggas från grunden, de flesta människor väljer att använda en transportör bil topp. Bil topp bärare är också lättillgängliga och prisvärda. Du kommer att vilja veta de exakta måtten av din släpvagn innan du köper din bil översta bärare i syfte att säkerställa att du inte köper en transportör som inte får plats på din trailer.
Construction

När du har fått alla dina nödvändiga delar, kan du börja bygga trailern. Montera den genom att skruva ihop ramen, fästa axeln, montera hjulen och installerar släpets bromsljus och blinkers. Om vagnen inte kom med ljus, se till att säkra dem och hitta ett sätt att installera dem. Ett sätt kan vara att installera dem i själva facket självt eftersom de glasfiber kommer att vara lättare att skära än metallen släpvagn. Därefter fäst facket till släpet genom att borra 5:56 hål genom bilens övre transportören och hängslen metall på släpvagnen på strategiska platser för att placera och muttrar. När hål borras, bult transportören till släpet. Noga överväga styrkan och tillförlitligheten av bultarna du använder. Kvartstums självlåsande nylon bultar och muttrar borde göra susen.
Testkörningar

När släpet är gjort, fast den till din motorcykel genom skumt och säkerhetskedjorna och ta det för vissa långsammare testkörningar innan du trycker på motorvägen. Var noga med att Signalljusen fungerar, att släpet är säkert konstruerat och att alla skruvar och muttrar är åtdragna. Du kan också göra vissa testkörningar för att bestämma en optimal vikt sortiment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106417.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.