Hur sänka en Suzuki Boulevard C50

Många Suzuki Boulevard C50 ägare dras till överklagandet av motorcykeln klassiska cruiser utseende, men för stil och praktiska skäl, föredrar en lägre och elakare hållning. Sänka C50 kan göras genom att ersätta ett par metall länkar som ansluter motorcykelns bakre stötdämpare till dess ram, minskar sitthöjden med så mycket som tre inches. Även om detta inte låter alltför stor, kan den sänkta höjden gör stora förändringar i komfort och utseende. Förutsatt att du är ganska bekant med din C50, installera en uppsättning sänka länkar kan göras på en enda eftermiddag. Saker du behöver
5-mm insexnyckel
10, 14 och 17 hylsor mm
Hylsnyckel
Jack
Sänkning länkar
Momentnyckel
Visa mer Instruktioner
1

avlägsna både ovansidan täcker från motorcykeln. Använd en 5 mm insexnyckel för att skruva den högra kåpans bultar. Lås upp den vänstra lockets spärr med tändningsnyckeln, dra sedan bort av ramen för att avslöja verktygslåda. Skruva av verktygslåda: s bultar med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Ta bort verktygslådan från motorcykeln.
2

Skruva ur skruvarna från båda nedre sidokåpor och krom bak-frame omslag, med en 5-mm insexnyckel. Dra täcket bort från ramen för att avslöja den elektriska rutan på vänster sida av motorcykeln. Lossa den elektriska lådans bultar med en 10-mm-uttag, dra sedan den elektriska lådan från ramen för att komma åt den bakre stötdämparens länkar. Koppla inte någon av den elektriska dosan s ledningar.
3

Lossa muttrarna på länkens övre och undre bultarna med en 14 mm och en 17 mm hylsa, respektive. Placera en domkraft enligt motorcykelns motor och ram för att lyfta det från marken. Skruva båda bultarna helt och dra länkar från den bakre stötdämparen och motorcykelns ram.
4

Place de nya sänka länkar mot stötdämparen och skjut den undre bulten på plats. Löst åt nedre bulten s muttern med en 17-mm hylsnyckel.
5

Lyft bakhjulet tills sänkning länkens övre monteringshål är i linje med monteringshålen på motorcykelns ram. Skjut den övre fästskruven på plats och dra åt bulten s muttern med en 14-mm hylsa. Dra länkens övre och nedre muttrarna till 56,5 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel.
6

Sänk motorcykeln till marken och installera den elektriska dosan, täcker ram och täcker sidorna i omvänd ordning borttagning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110416.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.