Hur Flytta de bakre blinkers på en Harley

De flesta Harley-Davidson motorcyklar är utrustade med ett par blinkers monterade på bakskärmen s rambalkar. Trots att de fyller sitt syfte väl på denna plats, kan det vara nödvändigt att flytta blinkers för att installera en uppsättning sadelväskor eller av estetiska skäl. Faktum är speciella registreringsskylt hållare som erbjuds av Harley-Davidson och andra tillverkare för detta ändamål. Flyttning de bakre blinkers använder någon av dessa produkter, eller en konsol som du har skapat själv, är en ganska smärtfri uppgift som kan fyllas i på mindre än en timme. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckel och uttag
Registreringsskylt fäste
Visa fler instruktioner
1

ner motorcykeln säte, med hjälp av en stjärnskruvmejsel skruvmejsel för att ta bort sitsen bulten på bakskärmen. Lyft sitsen uppåt och bort från motorcykeln för att komma åt batteriet. Om du arbetar på en Sportster eller Dyna-modellen, lyft av locket på batterilådan. Skruva loss bulten från batteriets negativa pol, med en stjärnskruvmejsel. Dra den negativa kabeln från batteriet.
2

Ta bort skruvarna från svansen lampans lins, med en stjärnskruvmejsel. Dra linsen och glödlampan bort av lamphuset för att komma åt den bakre blinkers s ledningar kontakter, placerade på de övre hörnen av huset. Dra blinkers 'kontakter off av stiften på lampornas bostäder.
3

Reach under bakskärmen och dra blinkers "sladdar och kontakter ur svansen lamphuset. Skruva loss muttrarna från blinkers s monteringstapparna på undersidan av bakskärmen, med hjälp av en hylsnyckel. Dra blinkers och deras ledningar utanför av bakskärmen s rambalkar.
4

Skruva beståndet registreringsskylten konsolens skruvar, med hjälp av en hylsnyckel.
5

Skjut bakre blinkers är ledningarna genom den nya registreringsskylten konsolens monteringshål. Löst åt blinkers är knäpp mot konsolen, med hjälp av en hylsnyckel.
6

Tryck blinkers s ledningar genom hålen på bakskärmen s platta Stock licens fästpunkter. Rotera blinkers tills de är nivå, dra sedan åt sina monteringsmuttrarna med en hylsnyckel. Skruva fast fästet registreringsskylten på plats på bakskärmen, med hjälp av en hylsnyckel.
7

Tryck blinkers s ledningar genom bakskärmen och i svansen lamphuset. Koppla in anslutningarna lämpliga stift. Skruva ut glödlampan bakljus och objektivet på plats med en stjärnskruvmejsel.
8

Sätt tillbaka den negativa kabeln till batteriets negativa pol, med en stjärnskruvmejsel. Sänk batteriet lådans lock, om något. Sätt tillbaka sätet och drar åt stolens skruven med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110415.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.