Hur man installerar ett 3/4 Hjälm Face Shield

Trekvartssida skal hjälmar är mycket populärt med kryssaren ryttare, som gynnar känslan av den öppna vägen med vinden i deras ansikten. Dessa hjälmar ge skydd för bärarens huvud, vilket innebär att endast ansiktet oskyddad från regn, smuts och väg skräp. För att råda bot på detta, många av dessa öppna hjälmar accepterar universell snap-on ansiktsskydd, som finns i fasta och flip-up variationer. Installera dessa sköldar är enkel och kan göras på mindre än en minut. Saker du behöver
tvål och vatten
Mikrofiberduk Sida 3 - eller 5-snap ansiktsskydd
Anti-fog rengöringsspray
Visa fler instruktioner
1

bort den ursprungliga solskyddet genom att dra tryckknappar bort en i taget.
2

Rengör nyligen exponerade ytan på hjälmen med mild tvål och vatten för att avlägsna eventuell smuts som kan har varit instängda under visiret. Torka hjälmen torrt med en mikrofiberduk.
3

Fäst ansiktsskärmen på hjälmen, trycker på sköld tryckknappar på knapparna på hjälmens yta. Om du installerar en flip-up sköld, testa sköld rörelseomfång genom att svänga skärmen upp och ned.
4

Rengör inre och yttre yta ansiktsskärmen med en anti-fog rengöring Spraya för att ta bort eventuella fingeravtryck och torka torrt med en mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106125.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.