Hur man formar Skum Motorcykel Seat

Motorcykel säten från fabriken har ett rykte om att vara obekväm. Många gånger en ryttare måste sluta och kliva av cykeln efter bara en timme eller två av ridning. Motorcykel säten behöver inte känna så. Med övning och rätt verktyg, kan du forma din egen skum motorcykel sätet för att göra en stol som är mycket bekväma och ser precis lika bra som en betydligt dyrare anpassad sits. Saker du behöver
Motorcykel säte Tusch
High-density skum
Electric kniv
Disk kvarn
Spraylim
Ögonskydd
Dammask
Visa mer instruktioner
1

Sitt på sätet med höljet borttaget. När du sitter på sätet, avgöra var det skulle kännas mer bekvämt om det hade mer skum, där det skulle vara mer bekväm med mindre skum, och där det behöver bara konturer. Markera dessa områden direkt på sätet med en markör.
2

bort skummet. Om stolen behöver stora mängder bort skum, använd den elektriska kniven för att skära skummet. För mindre touch-ups och att jämna ut ojämna områden kvar av elektrisk kniv, använd en disk slipmaskin. Ett mycket fint grus pad fungerar bäst för att jämna skummet, medan något med lite mer grus ger mer skum borttagning.
3

Lägg skum. I de områden i sätet som behöver bredda eller bygga upp, använd självhäftande spray för att ingå i den nya skummet på sätet. Låt limmet torka helt innan du arbetar på att forma skummet tillägg. Med användning av samma elektriska kniven och grinder kombination, forma den tillsatta skummet till den önskade formen.
4

Test sitsen. Sätt ryggstödet på cykeln och sitta på den i samma position du vill sitta när du cyklar. Wiggle runt lite och märker eventuella fläckar på sätet som behöver justeras. Lägga till eller ta bort mycket små mängder skum kan göra en enorm skillnad i den ultimata komfort nivå av sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107701.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.