Hur man byter bromsbeläggen på en Kawasaki Z7s

En Kawasaki ZR-7S bygger på tre uppsättning bromsbelägg, två på framsidan och en på baksidan, medan på vägen. Även livslängden på din ZR-7S trampdynor beror på din körstil och materialsammansättning dynorna själva, kommer de uttjänt och måste bytas. Ändra din ZR-7S s bromsbelägg själv är inte svårt, i själva verket hela uppgiften kan genomföras på mindre än en halv timme, med hjälp av verktyg som du förmodligen redan äger. Saker du behöver
14 mm socket
Hylsnyckel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på centralstödet.
Sida 2

Skruva den främre bromsok s bultar från nedre gaffelben, med hjälp av en 14 mm hylsa. Den bakre bromsoket är monterad på en konsol på den högra sidan av bakhjulet. Skruva loss bromsok från fästet med en 14 mm hylsa. Lyft tjocklek av gaffelben eller bakre fästet och bort från bromsskivan.
3

Infoga en bred spets, platt skruvmejsel mellan bromsok s bromsbelägg. Tryck bromsbeläggen mot bromsok s kolvar med skruvmejseln. Stanna när kolvarna har drivit helt i bromsoket, ta sedan bort skruvmejseln.
4

Dra håret stiftet klippa ut från bromsbelägg stift på undersidan av oket. Dra bromsbelägg stift ut från baksidan av bromsok. Ta bort bromsklossarna och bromsbelägg klipp från bromsoket. Du kommer att märka att den yttre bromsbelägg - dynan längst bort från hjulet - har ett enda monteringshål vid dess nedre kant, medan den andra plattan har monteringshål vid dess övre och nedre kanter. Ta bort de gamla bromsbeläggen från bromsbelägg klippet.
5

Installera en ny uppsättning bromsbelägg till bromsbelägg klippet. Skjut bromsbeläggen i bromsoket, placera dynan med två monteringshål på insidan - närmast hjulet - i tjocklek. Skjut dynans övre monteringshål genom axeln på toppen av bromsoket. Tryck stiftet bromsbelägg men baksidan av bromsok och genom båda kuddar "nedre monteringshål. Slip stiftet hår klipp genom hålet på toppen av bromsbeläggens stift för att säkra det på plats.
6

Slip bromsok från broms rotor och på den bakre konsolen eller gaffelben. Skruva bromsok s bultar på plats med en 14 mm hylsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110384.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.