Hur man installerar ett integrerat bakljus på en Yamaha R6

Omgjort i 2006 med aggressiva, skarpt vinklade kaross och en race-inspirerade motor, har Yamahas YZF-R6 fått en ökänd för sin prestation-partisk ride. Även om den nya R6 är utrustad med en lätt bort vestigial bakskärm som stöder de bakre blinkers, många R6 ägare föredrar att installera en integrerad enhet som kombinerar funktionerna för blinkers med bakljus. Bortsett bara vara cool, dessa integrerade bakljus städa upp den kraftiga utseende R6 och kan installeras ganska lätt med lite elektrisk kunskap. Saker du behöver
Allen hylsnyckelsats
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Integrerad bakljusaggregat
T-tap ledningar kontakter
Crimpverktyg
Visa fler instruktioner

1

Ta ryttaren sits och passageraren bakpå dynan från motorcykeln. Använda en Allen-uttag, ta bort paret sexkantskruvarna som håller sadeln på ramen. Lyft den bakre delen av sitsen uppåt och till den bakre delen av motorcykeln för att frigöra spärren flikarna på framsidan av sätet från ramen. Koppla bort minuspolen från batteriet, med en stjärnskruvmejsel för att skruva loss terminalen bulten. Ställ in terminalen kabel bort från ramen för att förhindra en elektrisk stöt.
2

bort push nitar som håller fast svansen kåpan till hjälpramen, dessa är de fyra nitar som syns direkt under passagerar bakpå pad. Lås niten först genom att trycka ner på mitten av niten sedan dra hela niten ur monteringshålet. Ta bort de två tryckknappar nitar på båda sidorna av svansen spackling. Ta bort de återstående fyra sexkantbultarna från svansen spackling med en Allen-uttag.
3

Ta bort de fyra sexkantsbultar som fäster undertail till hjälpramen. Försiktigt sprida framben svansen spackling och dra den över toppen av hjälpramen. Skjut hela svansen spackling bakåt av motorcykeln tills den kan dras undan helt.
4

Ta paret av push-nitar som fäster bakljus till undertail. Koppla loss kablaget och svänga uppåt tail light tills den kan frikopplas från hjälpramen fångst fliken. Dra bakljus åtskild från motorcykeln.
5

Installera integrerade bakljus i hjälpramen och sätt push nitar i bakljuset monteringshål. Tryck i mitten av niten nedåt för att låsa niten på plats. Anslut bakljus till motorcykelns ledningsnät.
6

skarva bakljus tur signaltrådar i motorcykelns kabelnätet med hjälp av en T-tap-kontakt. Skjut T-krankoppling över fabriken ledningar och in bakljuset s ledningar in i den andra kanalen. Crimp kontakten för att skära in i fabriken ledningar. Upprepa på den återstående blinkers ledningar.
7

Skjut svansen spackling över hjälpramen tills framben spackling är placerade ovanför sina fästpunkter. Sprid spackling ben och skjut den över sub-frame tills de är korrekt justerade. Sätt tillbaka kåpan s fästbultar och nitar tryckknappar.
8

Anslut batteriets negativa pol, dra åt terminalen bulten med en stjärnskruvmejsel. Installera om ryttarens sits och passagerare bakpå pad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106877.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.