Hur hittar batteriet på en Honda motorcykel

Honda Motor Company har byggt motorcyklar sedan början av 1950-talet, som producerar tidlösa motorcyklar såsom CB750 street cykel, den Goldwing Touring cykel, och theCBR cyklar sport. Med så många modeller på sidan, har Honda gjort förändringar i placeringen av varje motorcykelns utrustning ombord för att förbättra sina maskiner. Batteriets placering på en Honda motorcykel är avgörande för cykelns hantering och viktfördelning, som sådan, placera batteriet på en cykel du inte är bekant med kan vara svårt. Lyckligtvis, med den relativt begränsade storleken på en motorcykel, det finns bara ett fåtal platser i batteriet kan vara dold. Saker du behöver
Allen nycklar
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

bort sadeln. De flesta Honda motorcyklar "batterier är i ett fack gömt under sadeln. Äldre CB-serien kommer att ha en ledad sits som måste låsas upp med en nyckel för att komma åt batteriet. Nyare Shadow och CBR säten måste skruvas loss med en insexnyckel. På dessa modeller, kommer batteriet vara tillgänglig när stolen har tagits bort eller öppnats.
2

Ta ramens sidoplåt. På vissa Honda motorcyklar, såsom tidigare Goldwings, är batteriet bakom sidoplåt. I de flesta fall är de sidokåpor hålls på plats med en flik och gummigenomföring, så att locket kan avlägsnas genom att helt enkelt dra ut det ur genomföringen.
3

Kontakta din lokala Honda återförsäljaren om hjälp om du inte kan hitta batteriet när du tittar under sätet och bakom sidopanelerna följa steg 1 och 2.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106945.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.