Hur du justerar kopplingen på en Suzuki Intruder

Motorcykel kopplingshandtagen används för att ändra redskap med en motor. Kopplingshandtaget är placerad på vänster sida av styret på cykeln. För vissa människor, är avståndet från kopplingen till styret för stor för storleken på sina händer och spaken behöver justeras för enkel användning. En koppling kan även behöva justeras om kopplingen kabeln kollapsar under användning, eller om kopplingen våren binder och kommer inte att linda. En felaktigt justerade kopplingen kommer få kopplingen att slira och gör det svårt att byta växel. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Dra tillbaka gummiskyddet kopplingshandtaget att avslöja låsmuttern och justering skruv. Lossa låsmuttern med en skiftnyckel. Dra åt justerskruven tills det inte blir något mer.
2

Ta bort vänster kåpa av kroppen av cykeln och ställ den åt sidan på en säker plats. Ta bort skruvarna som håller sekundära omslaget växellådan och kopplingen lossgömingskåpan med en hylsnyckel. Ta det sekundära växellådan och kopplingen släppas i och ställ dem åt sidan.
3

Hitta låsmuttern och skruva belägen vid den nedre änden av kopplingsarrangemanget kabeln. Lossa låsmuttern. Lossa skruven med tre rotationer. Sakta finger åt justerskruven tills du börjar känna motstånd. Lossa skruven ett kvarts varv. Dra åt låsmuttern för att hålla den på plats.
4

Lokalisera den nedre kabeln justeraren ovanför kopplingspedalen skyddsskiktet. Lossa de två muttrarna på justerskruven med hylsnyckel. Vrid skruven kabel skaderegleraren och kolla in kopplingen när du svänger. Dra åt justerskruven tills kopplingshandtaget kommer vicka löst eller "play" om 1/8-tums. Dra åt låsmuttrarna.
5

Dra åt låsmuttern på kopplingshandtaget. Byt kopplingen release, sekundär växellåda och vänster ramkåpa. Dra gummiskyddet tillbaka över kopplingshandtaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110640.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.