Hur man reparerar en motorcykel Horn

Precis som det är viktigt att hålla styrmekanismen och bromsar på din motorcykel i perfekt skick, så även det är viktigt att se till att din horn är i utmärkt skick hela tiden. Hornen av en motorcykel är viktigt att informera förare av lastbilar, bilar och andra cyklister som du är där du är. Oavsett om det är dag eller natt, det finns alltid blinda fläckar och områden där sikten är mindre än perfekt, så se till att ditt horn är i optimalt skick. Instruktioner
1

Lokalisera det befintliga horn i din motorcykel motor också. Du kan behöva ta bort kick panel för att komma åt signalhornet.
2

Gå under din motorcykel och hitta bulten som håller hornet i stället. Du kan behöva använda en ficklampa för att belysa området och hitta bulten.
3

Montera hylsnyckel över bulten som håller hornet på plats och ha en vän att hålla hornet fortfarande. Vrid nyckeln till signalhornet kan lyftas bort bulten från insidan motorcykeln.
4

Dra isär ledningarna ansluter hornet till motorcykelns kretsar. Hornen är nu helt bortkopplad så att du kan ta bort den från motorn väl.
5

Anslut ledningar av det nya hornet till ledningar av motorcykeln. Följ samma ledningar mönster som du hade för gamla horn.
6

Ställ nya hornet i motorn väl över bulten och ordna hornet innan åtdragning. Öppnandet av hornet ska vara vänd ut och bort från föraren av motorcykeln.
7

Dra åt skruven underifrån medan din vän håller den stadigt från toppen. Sätt tillbaka alla delar som du var tvungen att ta bort för att komma åt signalhornet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108307.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.