Hur man byter Covers Motorcykel Seat

Är din motorcykel klädsel i behov av ersättning? Oroa dig inte! Det finns förmodligen lika många olika typer av motorcyklar klädslar som det finns motorcyklar. Om du är i marknaden för att ersätta dina omslag motorcykel säte, söka runt på Internet, de gula sidorna, eller din hemstad. Du är bunden att hitta det perfekta motorcykel ersättare sittunderlag. Och det bästa är, de är mycket lätt att installera. Saker du behöver
Motorcykel Seat Cover
motorcykel
Visa fler instruktioner
Byt Motorcykel Sadelöverdrag
1

Följ alltid anvisningarna i bruksanvisningen vid byte din motorcykel klädslar. Varje ny sittunderlag kommer med lätt att följa installationsanvisningarna.
2

inte bort sätet från din motorcykel. Fördelarna med klädslar är, behöver du inte byta hela stolen bara för att dina omslag behöver bytas.
3

Ta bort den gamla klädsel med un-haka dem från sätet . Några grundläggande motorcykel klädslar är tillverkade med ett elastiskt band som passar över sitsen och hålls säkert av styrkan i det elastiska. Vanligtvis motorcykel klädslar kommer också att kräva någon typ av sele eller spänne för att hålla dem på plats, men inte alltid.
4

Byt ut det gamla locket motorcykeln sätet med den nya. Sätt den nya kåpan på samma sätt som du tar den gamla off, naturligtvis, förutsatt att det är samma stil. Se till att säkra den ordentligt på stolen, också se till att det är rakt.
5

Fäst motorcykeln klädsel på säten med en fyrgradig, hook-and-loop-system. Detta anbringar till botten av sätet tillfälligt för enkel borttagning. Motorcykeln sittunderlag kan tas bort och justeras genom att köra 4 nylonremmar genom metall öglor på undersidan av locket. Täcker
6

Strap ner tjocka breda motorcykel sätet genom att dra en lina under sitsen och sedan permanent fästa den i en tunna lås på två av det i fästena är belägna på den andra sidan. Krok och rep montering är bara ytterligare ett sätt att fästa Utbyteslock motorcykel sits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106190.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.