Konvertera en kedja Primary ett bälte i en Harley Davidson

Alla lager Harley-Davidson motorcyklar är utrustade med en kedja som drivs primärt. En Harley ägare med en önskan att spendera mindre tid och pengar på att underhålla sin Harley bör överväga att konvertera kedjan till en remdriven primär. Att konvertera till en remdrift, måste du köpa en eftermarknad remdrift som Harley-Davidson inte erbjuder en remdrift. Remdrivningar är rimligt prissatta och du kan installera en med enkla handverktyg. Saker du behöver
dräneringskärlet
insexnyckel
Standard skiftnyckel som
Standard Hylsnyckelsats sälja Grease
Solid bar
Rag
Loctite
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

bort den magnetiska oljepluggen med en skiftnyckel från undersidan av yttre primära kedjan fallet på den vänstra sidan av motorcykeln. Dränera vätska i ett uppsamlingskärl.
2

Ta bort de 14 bultarna som håller den primära kedjan fallet, inspektionslucka och kopplingskåpa på plats med en insexnyckel.
3

Ta monteringen kopplingen remskivan genom att ta bort spärren, koppling trissa skaderegleraren och kopplingskorg. Ta bort spärren med en pick tog och dra remskivan justerare och korg för hand. Ta bort den primära kedjespännaren genom att lossa bulten som håller den på plats med en skiftnyckel. Ta den kompenserande kedjehjulet med en skiftnyckel och uttag. När du tar bort dessa enheter, är kedjan flyttbara för hand.
4

Installera den nya stödlagret och tätning av smörjning och sätter i det inre primära kedjan fallet. Tryck tätningen på plats med en solid bar något mindre i diameter än tätningen.
5

Rengör inre primära kedjan fallet med en trasa för att säkerställa att inget främmande material kommer in i de nya remskivor eller transmissionsolja.

6

Stryk Loctite på insidan splinesen på kopplingsnavet
7

Installera de nya remskivor remdrift -. ett är den nya kompenserande kedjehjulet remskiva och den andra är den nya clutch remskiva - med remmen virad runt remskivorna på kopplingsnavet. Säkerställ remskivorna har tillräckligt avstånd inne i den inre primära kedjan fallet.
8

Rotera kompenserande drevet med en skiftnyckel och uttag för att säkra remmen spårar rakt och inte in mot motorn.

9

Montera och dra navet och kompenserande kedjehjul nötter med en momentnyckel enligt vridmoment specifikationerna i din Harley-Davidson bruksanvisningen.
10

tillbaka det yttre primära kedjan fallet, inspektion och koppling omslag, packningar och bultar - med en insexnyckel. Fyll på primära med transmissionsolja enligt bruksanvisningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110571.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.