Så här ändrar en VTX Softail

En Honda VTX är en anpassad cruiser motorcykel som kommer med ett antal olika motoralternativ samt en Softail fjädring. Denna motorcykel kommer pre-modifierad, men Honda erbjuder många olika modifieringar för denna cykel. De flesta av de ändringar som kan göras hemma med rätt verktyg, och möjligheterna är nästan oändliga. Byte av lager strålkastare med xenon-ljus kommer inte bara ändra färgen på ljuset men tillåter dig att se bättre på natten. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Xenon ersättare ljus
Gummihandskar
Visa fler instruktioner
1

Parkera Honda VTX på en plan, asfalterad yta och stäng av motorn. Ta bort den lilla skruven på undersidan av strålkastaren med en Phillips skruvmejsel.
2

Dra metallringen bort av framsidan av strålkastare och gummiringen bakom metallringen. Dra objektivet glas strålkastare från strålkastare ram.
3

Skruva ur glödlampan stock strålkastare från sockeln och kassera den.
4

Infoga en ersättare xenonljus glödlampan i sockeln. Använd gummihandskar för att hantera lampan så att du inte överför oljor från din hand till dess yta. Montera glaslins på ramen från strålkastarhuset. Placera gummiringen på ramen och sedan metallringen. Sätt tillbaka och dra åt skruven som håller metallringen till ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110364.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.