Felsökning av en Yamaha XT600

Den XT600 är en motorcykel som tillverkas av Yamaha. Den har en fyrtaktsmotor som är luftkyld, med en fem-växlad växellåda. Motorcykeln kan användas on-och off-road, beroende på var det kommer att ridas. Ett problem som du kan uppleva med motorcykeln är när motorn inte startar. Du kan kontrollera startproblem genom att följa ett antal steg för att kontrollera om frågor som du enkelt kan åtgärda. Saker du behöver
Hylsnyckel
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

bort tanklocket från bränsletanken och kontrollera att den har bränsle. Lägg bränsle om tanken är tom. Försök att starta motorn. Om motorn fortfarande inte startar kan det finnas en kompression problem.
2

försöker starta motorcykeln med elstart. Om det finns kompression och motorn fortfarande inte startar kan det finnas en antändning problem.
3

Koppla loss tändstiftet och ta bort tändstiften med hylsnyckel. Om tändstiftet är blöt du vill torka den med en ren trasa. Sätt tillbaka och dra åt tändstiftet. Återanslut tändkabeln.
4

Ställ gasreglaget till hälften och sedan försöker starta motorn. Om motorn fortfarande inte startar kan det vara ett batteri problem.
5

försök starta motorn med elstart. Om motorn blir över långsamt eller inte alls kommer du att behöva ladda batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110051.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.