Hur man tar bort en Shovelhead Primary

Ta en Harley-Davidson primära skyddet ger åtkomst till kedjan som förbinder Shovelhead motor till sin sändning. Detta är ett nödvändigt steg i många fall för att återställa vintage Shovelhead motorer till ursprungligt skick. Över tiden, kan kedjan ansluta motorn och transmissionen varp och sträcka, allvarligt påverkar prestandan. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Fluid dräneringskärlet
3/8-tums enhet socket uppsättning
Hex skiftnycklar
Tänger
Visa fler instruktioner

1

Nå under Shovelhead primära och lokalisera proppen vätskan rinna på botten. Använd en insexnyckel för att lossa denna plugg, och sedan placera flytande dropplåt under den primära luckan innan du tar bort pluggen helt. Låt vätskan rinna ut helt innan du fortsätter.
2

bort växelspaken och fotstödet från sin ram monterar med hjälp av en hylsnyckel. Ställ dem försiktigt åt sidan för att hindra dem från att skadas när du arbetar.
3

Ta bort de fem fästbultarna på omkretsen av den yttre primära locket med en insexnyckel. Låt vätskan rinna pan under cykeln för att fånga ytterligare vätska som kan droppa från Shovelhead motor. Dra det yttre primära locket bort av motorn. Inuti kommer du att se den primära kedjan, kedjespännaren och kuggarna för motorn och transmissionen.
4

Lossa kedjespännaren med en hylsnyckel för att ta bort den primära kedjan från motorn för byte . Bulten som håller spännaren på plats ligger på mitten av kedjespännaren.
5

Leta befälhavaren länken för primär kedjan och bända bort den med en tång. Det kommer att finnas en ögla på vardera sidan av den primära kedjan. Installera den nya kedjan är motsatsen till avlägsnandet av den gamla kedjan. Installera den primära locket på motorcykeln på motsatt sätt från vilket den avlägsnades. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111371.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.