Harley Seat Modification

Harley-Davidson ryttare njuta normalt spenderar en hel del tid på vägen, men ofta krypa vid tanken på en förlängd vistelse på sin motorcykel sadel. Även Harley-Davidson designar sätena för att maximera förarens komfort, de är gjorda för att passa så brett spektrum av kroppstyper som möjligt, och ofta kanske inte passar dig perfekt. Några miles på en illasittande sits kan skapa smärtsamma tryckpunkter mellan undersidan av ryggmärgen och dina bäckenet. Däremot kan några modifieringar göras till din Harley förarstolen för att lindra detta tillstånd. Saker du behöver
anteckningsblock
kryssmejsel bar
Pry eller klammerborttagaren
Märkpenna
Vinkelslip
High-density skum
Saxar
Spray lim
Elektrisk häftapparat
Visa fler instruktioner
1

Park din Harley-Davidson på sidostödet, sedan sitta på den i din vanliga körställning. Gör dina skinkor känna stöd på sätet eller har sätet tvinga dig att lägga för mycket vikt framåt och mot styret? Ta del av omedelbar obehag som du kanske känner från sätet, då gå för en lång åktur att fastställa sätet långsiktiga effekter på din komfort. Gör mentala anteckningar av något obehag runt skinkorna, svans ben eller handleder när du rider. Skriv dina resultat på ett anteckningsblock när du kommer hem.
2

bort stolen från din Harley-Davidson. Lossa den bakre fästskruven, som ligger på en metallhållare i slutet av sätet, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Lyft upp sitsen, dra sedan bort den från fångsten under bensintanken.
3

Vänd sätet och ta bort locket. Använd en liten brytjärnet eller klammerborttagare att dra sätesöverdraget klamrar från botten av plast sätesplattan. Dra försiktigt sitsen täcka bort från botten av sätet pannan tills den är helt bort.
4

Vänd sätet över med toppen uppåt. Se dina anteckningar för att avgöra vilka förändringar som behöver göras för att stolens skum kudde. Om du har suttit för långt fram, indikeras av värkande handleder, sätet tonhöjd, eller lutning från baksidan till framsidan, måste byggas upp en aning. Alternativt är obehag runt din svans ben och skinkor en indikation på att den inte är cradling din undersidan tillräckligt. Markera de områden av sätet som behöver ändras med hjälp av en permanent märkpenna.
5

Minska tonhöjd sätet genom att raka bort en liten del av materialet från toppen av stolens skum kudde med en vinkelslip . Bara ta bort tillräckligt med material för att jämna toppen av kudden.
6

Skär bort en del av skumdynans materialet med din vinkelslip för att skapa en öste ut området för att förbättra sitsen förmåga att vagga skinkorna . Detta avsnitt går över bredden på en sittdyna.
7

Använd en sax för att klippa flera stycken av hög densitet skum i ruffen former behövs för att fylla i det rakade sätet skum. Skapa en bred bit av skum för att fylla i det avsnitt som löper över sittdynan, sträcker sig drygt dess sidor. Klipp också en något triangulär sektion av skum för att skapa en näsa på framsidan av stolen, med hjälp av flera lager av hög densitet skum.
8

Spray botten av hög densitet skum bitar och toppen av de rakade sektioner med spraylim. Låt limmet in i 20 sekunder, sedan placera skumbitama på kudden.
9

forma den nya skumsektioner med din vinkelslip tills de är formade till formen av sätet.

10

Spray toppen av sätet med lim, placera sedan locket över sätet. Dra kanterna på sittunderlag tätt runt botten av plast sätesskålen och häfta det på plats med en elektrisk häftpistol.
11

tillbaka sätet på din Harley-Davidson, glider metall tungan under näsan på sätet i låset under bensintanken. Sänk sitsen på bakskärmen, fäst sedan dess montering bulten på plats med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110899.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.