Hur du skyddar en Rim Under däckbyte på en motorcykel

Ta bort och byta däcken på motorcykeln fälgar är en fysiskt krävande process, och det är alltför lätt att slinta med spett och repa själva hjulet. Du kan enkelt ta motorcykeln till mekaniker när däcken behöver förändras och de kommer att ta bort dem från fälgarna med en maskin avsedd att inte skada hjulen, men det är dyrare. Det bästa sättet att göra detta hemma är att se till att brytjärnet inte kommer i direkt kontakt med hjulet under hela processen. Saker du behöver
brytjärnet
Flytande tvål nära Old handduk
Visa fler instruktioner
1

Placera hjulet på marken och tillämpa en blandning av flytande tvål och vatten på fälgen och däcket att fungera som ett smörjmedel.
2

Sätt gammal handduk över toppen av hjulet och däcket, vilket gör att den täcker det mesta av däcket.

3

Force den pry bar på mellan läppen, eller vulst, av fälgen och däcket så att gammal handduk stoppar brytjärnet kommer i kontakt med fälgen.
4

Fortsätt med detta hela vägen runt så en hel däcksidan är från fälgen och upprepa för den andra däcksidan.
5

Smörj fälgen och det nya däcket med flytande tvål.

6

Placera däcket ovanpå fälgen med handduken inklämt i mitten.
7

Använd brytjärnet som tidigare att tvinga däcksidan på fälgen. Dra handduken ut med några inches runt så det inte fastnar mellan däcket och fälgen.
8

Placera handduken ovanpå fälgen igen och använda spett för att tvinga andra däck vägg på fälgen stoppa varje några inches för att dra handduken ut så det inte fastnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110044.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.