Hur man byter olja i en KTM 950 SM

KTM 950 Super Motor (sm) är en högpresterande enduro motorcykel med en kraftfull motor som kan tävla på och off road. Oljeavtappningspluggen på denna cykel är på botten av motorn och oljefiltret är på sidan av oljepumpen på baksidan av motorn. Motoroljan ska bytas var 1500 miles som anges i bruksanvisningen. Den KTM återförsäljare har allt som du behöver. Saker du behöver
One-liters hink
Ratchet
1/2-tums socket
Oljefilternyckel
Byte oljefilter
Funnel
ersätter olja
Visa mer instruktioner
1

Parkera 950 SM på plan mark och starta motorn. Låt KTM: s motorn värma i tre till fem minuter. Detta gör det möjligt för oljan att rinna snabbare.
2

Placera skopan under motorn och sedan stänga av motorn. Anslut Ratchet och uttag och ta bort drain muttern från botten av motorn. Addera 3

Tappa ur oljan i hinken och byt muttern på undersidan av motorn. Ta bort oljefiltret med oljefilternyckel.
4

Placera det nya oljefiltret på oljepumpen och vrid den moturs tills det är ordentligt. Avlägsna olja locket från sidan av motorn och sätt tratten i hålet.
5

Häll 3 liter KTM 950 motorolja i motorn. Ta bort tratten och sätt tillbaka oljelocket. Starta motorn och låt den gå i två minuter. Avlägsna olja locket och kontrollera oljenivån. Fyll på olja om detta, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110231.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.