Hur du ändrar Signaler Motorcykel Turn

Det finns många eftermarknaden blinkers tillgängliga för motorcyklar om du funderar på att uppgradera de fula bärnsten, stock blinkers till en ny uppsättning bling signaler. Även här jobbet kan verka som en rutinmässig bolt-on, finns det några viktiga steg som måste följas för att säkerställa korrekt installation. Saker du behöver
Hylsor och skiftnycklar
färgad tejp clipper
Tråd och splitter (om det behövs) katalog Motstånd (om det behövs) katalog Lödning Tool Review Wire anslutningar (valfria)

Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din motorcykel är avstängd innan du börjar. Leta fram och bak ledningar för varje uppsättning av blinkers. Om din cykel har en kåpa, kan du behöva ta bort det för att nå de främre trådarna blinkers. De bakre blinkers kablar oftast är placerade under sitsen, så ta bort sätet och kolla. Alternativt, kan du behöva ta bort svansen bit för att nå de bakre trådarna blinkers.
2

Koppla bort blinkers. Trådarna är vanligen färgkodade, men om de inte är, placera en bit färgad tejp på trådarna för att matcha dem senare. Vissa blinkers ansluta via en manlig och kvinnlig box anslutning, i så fall, bara lossa den manliga änden från honänden
3

Leta hårdvaran som monterar din tur signal till din cykel. . Det är oftast en bult med en låsmutter i slutet och några brickor. Skruva loss muttern med en nyckel eller hylsa och skjut blinkers ur sitt hölje.
4

in den nya blinkers genom att placera ledningarna genom gummigenomföringen först sedan dirigering trådarna upp genom samma passage som de gamla ledningarna var belägna. Fäst blinkers till sina bostäder.
5

Anslut trådarna och se varje tråd är ansluten till motsvarande mate. Om dina nya blinkers inte har en låda kontakt, måste du klippa rutan slutet av av de gamla kablarna som är anslutna till din cykel. Skjut av 1/2 tum av plast tråd hölje med en kabelskalare. Twist ändarna av trådarna och löda dem. Om du inte har ett lödverktyg, använder en uppsättning av tråd kontakter som finns i de flesta järnaffärer.
6

Vrid motorcykelns strömmen och kontrollera blinkers. Om allt ser bra ut, installera spackling och svans bit, eller någon annan del du var tvungen att ta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106057.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.