Hur du justerar en strålkastare på en Road Glide

Harley-Davidson Road Glide motorcykel är utrustad med dubbla strålkastare monterade i främre kåpan. Även tillgång till strålkastarna allmänhet kräver avlägsnandet av den yttre kåpan montering, gör inställning av strålkastarna inte. Justeringen bör utföras när strålkastarna har bytts ut eller om strålkastarna inte verkar vara ordentligt belysa ditt färdväg. Den tid som krävs för att slutföra denna uppgift bör vara mellan 30 till 45 minuter, beroende på kompetensnivå. Saker du behöver
Tape Pencil åtgärd
4,5 mm insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln på ett plant golv utrymme inom en garage eller annan lämplig struktur. Rikta motorcykeln mot en vägg som ligger 25 meter bort. Har en vän sitta på motorcykeln med kick-stå upp och ryttarens vikt komprimera suspension.
2

Mät avståndet från golvet till mitten av en av de strålkastare med ett måttband. Rita en horisontell linje på väggen på samma höjd från golvet som strålkastare. Addera 3

Slå på motorcykeln tändningen och ställa strålkastarna till "High-Beam" inställning, rikta ljuset mot markeringen på väggen.
4

Leta höger och vänster hex justerare för strålkastarna på den nedre kanten av den inre kåpan. Vrid justeringsskruven nötter med en 4,5 mm insexnyckel för att centrera ljusstrålen rakt fram, i höjd med linjen på väggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107233.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.