Hur man installerar en sköld på en HJC CL-33

Undergången av de flesta open-hjälmar är bristen på skydd mot vind, regn och skräp. HJC: s CL-33 hjälm löser detta problem genom att integrera en flip-up skärm som ger fullständig täckning av sin bärarens ansikte. Att hålla i linje med varumärkets användarvänliga överklagande, inkorporerar CL-33 HJC är lätt att använda ratcheting mekanism sköld kvarhållande för att förenkla handlingen att demontering och montering av visir. Inga verktyg behövs, vilket gör att skärmen ändras i mindre än en minut. Instruktioner
1

Lyft ansiktsskärmen upp i sitt högsta läge med båda händerna.
2

Placera tummarna på spakarna sköld frisättning under kanten av ansiktsskydd. Tryck på spakarna mot framsidan av hjälmen för att låsa upp skärmen.
3

Fatta ansiktsmask med båda händerna och dra skölden upp och bort från hjälmen på en 45-graders vinkel .
4

Håll nytt visir mot hjälmen så nära sitt helt upplyfta läge som möjligt. Tryck på den runda flikarna på insidan kanter visir i de runda urtagen på hjälmens sidoplåtarna.
5

Sänk visir tills plasten fliken på insidan av skölden passerar under sidan plattor "kanaler. Skjut frigöringsspakarna mot baksidan av hjälmen med tummarna.
6

Sänk ansiktsskydd helt. Flytta sköld från sitt högsta till fullylowered positioner flera gånger för att se till att skölden mekanism har låst. Om ansiktsskydd binder eller inte säkras i den mekanism, ta ansiktsskärmen helt och installera om den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110369.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.