Hur att rengöra en Scorpion Hjälm

Rengöra Scorpion hjälm inte bara kommer att hålla den letar nytt, men kommer också att bidra till att förhindra ytan slitage och repor. Din Scorpion hjälm är tillverkad av glasfiber och polykarbonat, så du måste vara försiktig när du väljer en rengöringsprodukt, som vissa kemikalier kan negativt påverka dessa material. Scorpion rekommenderar med varmt vatten och mild tvål. Saker du behöver
Mild tvål (diskmedel eller baby schampo) katalog Plastic Polish (tillval)
Visa fler instruktioner
Rengöra utsidan av hjälmen
1

Rengör utsidan av hjälmen med varmt vatten och mild tvål (t.ex. diskmedel eller baby schampo). Om utsidan av hjälmen har någon torkat skräp på det, blöt en handduk med varmt vatten och placera den över hjälmen i ett par minuter. Detta bör mjuka upp skräp så att den kan torkas av utan att repa ytan på hjälmen.
2

Skölj utsidan av hjälmen under varmt vatten och använd en mjuk handduk eller handen, att tvätta med mild tvål.
3

Torka hjälmen med en mjuk handduk. Hjälmen kan sedan poleras med plast polermedel, såsom Plexus eller Honda polish finns på de flesta mc-butiker, för att återställa lyster. Tvättning av Helmet Liner
4

bort
kindkuddama genom att knäppa loss dem, fäst en i taget. I de flesta Scorpion hjälmar kindkuddama har tre tryckknappar. Alla Scorpion hjälmar har en avtagbar, tvättbar liner.
5

Demontera "crown liner" (fodret på toppen av insidan av hjälmen som sträcker sig över baksidan av huvudet till pannan området) genom att knäppa loss den. Unsnap linern från baksidan av hjälmen först sedan snäppa loss den från pannan området på framsidan av hjälmen. Avlägsna fodret genom att dra ut av hjälmen, med början med det parti av dynan i den främre av hjälmen.
6

Tvätta tre kuddar i tvättmaskinen med varmt eller kallt vatten. Det är tillrådligt att använda bricka ömtåliga miljö för att minimera slitaget även någon inställning kan användas. Dynorna kan placeras i en maska ​​plagg väska eller i ett örngott och läggs sedan i brickan. Detta minimerar risken för skador på fodret. Låt elektroderna lufttorka innan knäppa dem tillbaka in i hjälmen.
7

handtvätt fodret med flytande tvål (såsom tyg tvätt eller baby schampo) och varmt vatten. Arbetet tvålen i fodret med händerna och skölj fodret med varmt vatten tills all tvål sköljs ut. Inte vrida eller vrida fodret eftersom detta kan skada dess form. Klappa den torr med en handduk och låt det lufttorka.
8

Kontrollera att elektroderna är helt torra innan du knäppa dem tillbaka in i hjälmen.
Rengöring ansiktsskärmen
9

reda på vilken typ av beläggning på både utsidan och insidan av ansiktsskärmen eftersom de kan vara olika och måste rengöras med olika förfaranden. Denna information kan erhållas från tillverkarens broschyren som följde med hjälmen eller på tillverkarens webbplats. Rengöringen för visir varierar beroende på dess beläggning.
10

bort eventuella intorkade rester från ansiktsskärmar belagda med ett anti-scratch beläggning, såsom ScorpionExo 400s och 700s, innan du torkar dem rena. Intorkade skräp skall avlägsnas genom att blöta en handduk med varmt vatten tills det är fuktigt och sedan placera handduk över ansiktet sköld tills skräpet har mjuknat vid vilken punkt det lätt kan torkas bort. Plastic polish kan göras om det behövs. En Everclear ™ no-dimma beläggning, såsom insidan sköldar ScorpionExo 400s och 700s, med extrem försiktighet
11

Treat ansiktsskydd. Kör varmt vatten över ansiktet sköld och använda fingrarna för att försiktigt rengöra skärmen med mild tvål. Klappa skölden torrt med en mjuk handduk. Torka inte av skärmen med handduken eftersom det kan repa eller skada beläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106026.html

Previous: No
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.