Så här ansöker Motorcykel Graphics

Installera motorcykel grafik är ett kostnadseffektivt sätt att ändra utseendet på din cykel. En lack kan vara relativt dyrt, medan grafiken kan köpas till låg kostnad i många olika storlekar, mönster och färger för att ge din cykel ett nytt utseende. Vissa grafiska kit är standard medan andra är skräddarsydda för specifika motorcykel modeller. Det finns många företag på nätet som ger dig möjlighet att skräddarsy din egen grafik om du har en specifik design eller färg i åtanke för din motorcykel. Saker du behöver
pappershanddukar
Isopropylalkohol
Måttband Sugskrapa
Visa fler instruktioner
1

Blöt en pappershandduk eller trasa med isopropylalkohol och rengör området din motorcykel där du ansöker grafiken. Låt den torka ordentligt.
2

Center grafiken på det område du kommer att tillämpa den. Använd ett måttband för att mäta från båda sidorna och toppen och botten så att den kommer att sitta jämnt på din cykel.
3

bort bilden från skyddspappret genom att dra försiktigt från kanten . Håll grafik från andra ytor så att den inte klamra sig fast vid något av en slump.
4

Placera grafiken i det område du tidigare har uppmätts. Börja med ett hörn och när du lägger ner det använda en gummiskrapa för att platta ut den och ta bort eventuella bubblor.
5

Gnid dekalen på plats i cirkulära rörelser med fingertopparna, arbeta från mitten till kanter grafik. Använd skrapan för att avlägsna eventuella bubblor som kan finnas kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108599.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.