Hur man målar en motorcykel

Oavsett om du återställer en klassisk Harley eller ommålning din cykel efter ett spill, göra arbetet själv kan du spara hundratals dollar. Tyvärr kan din motorcykel hamna ser en unge tog en burk sprayfärg till det om du inte är försiktig. Men med rätt verktyg och bra teknik, har du en glänsande yta på nolltid. Saker du behöver
sprutpistol
Motorcykel tvådelade emalj
klarlack lack
Rena trasor
Plastic trasa
Sandpapper (olika gryn) katalog Flash aluminium bitar
Visa fler instruktioner
1

Välj din färg färg från en ansedd auto leverans butik. Du kan matcha den exakta färgen på den ursprungliga färgen med hjälp av sina böcker och tittar upp fabrikat, år och modell av din cykel, eller du kan välja en egen färg.
2

bort de målade delarna av din motorcykel. Det är viktigt att de är målade då av cykeln snarare än på den för att säkerställa en smidig täckning och förhindra sprutdimma på andra områden av motorcykeln.
3

Sand och polera den gamla färgen från områden som du vill måla. Om några bucklor eller dings finns, nu är det dags att fixa dem. Använd stora slippapper för första slipning, och så småningom använda mindre gryn tills du ansöker finish slipning med mycket fint sandpapper. Ytan ska vara färg-fri och smidig när du är klar.
4

Placera motorcykeln bitar på trasa, och se till att de ytor vänd utåt där Lackspray lätt kan nå dem . Om så önskas, kan du placera små träklossar under fendrar för att hålla upp dem.
5

Testa sprutpistol, enligt tillverkarens rekommendationer på aluminium blinkande bitar. Sprayen bör vara mycket fina. Om droppar visas, justera munstycket. Sopa armen fram och tillbaka, med ett lätt, slät päls till aluminium. Det bör likna fint pulver strös på ytan.
6

Låt färgen torka, och upprepa processen. Eftersom varje skikt av fin spray färg appliceras, kommer färgen fördjupas. Det kan ta från tre till 12 skikt för att helt täcka metallen. Måla cykeldelar efter att du uppnår goda resultat med den praxis flash aluminium.
7

Applicera klarlack sist. Använd samma metod som du använde vid tillämpningen av färgen. Två eller flera skikt kommer att leverera en blank skyddande yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106176.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.