Hur man håller regnet utanför en hjälm Visor

Det är omöjligt för din hjälmens visir att förbli regn - free när du är på väg i en storm . Men rutinmässigt underhåll och sköter visiret när du reser kommer att avsevärt förbättra din synlighet vid regnväder . Vattenavstötande

produkter som Rain - X Original Glasbehandling är utformade för att stöta bort ytor vattenglas . Torka solskyddet med det innan du går rida , och förvara några i en liten flaska i fall du behöver för att rengöra sköld av is , skräp eller buggar på resande fot .
Sugskrapa Glove

Motorcykel kläder tillverkare säljer mini gummiskrapa blad som du kan fästa på fingrarna av dina ridhandskar att torka ansiktsskydd . Transportera flera av dem med dig när du rider i fall ett av bladen glider av fingret .
Chamoise

Bilägare använder ett mjukt läder sämskskinn (även känd som en shammy ) att torka vatten från fordonet efter det regnar att hålla vattnet från att bilda fläckar. Håll ett sämskskinn i din växellåda för att rengöra din visiret i regnet .
Improvisera
p Om du inte har vattentäta solskyddet och du är fångad i en storm utan att någon av de ovan nämnda verktygen , torka visiret med dina ridhandskar . Dessutom, om du slår huvudet åt sidan i några sekunder , kommer vinden blåser regnet utanför visiret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109303.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.