Hemlagad hjälm Holder

motorcykelhjälmar är viktig för din säkerhet när man åker motorcykel, och som sådana bör tas om hand och skyddas. När den inte används bör de förvaras på en hjälm hållare, som du enkelt kan göra själv. Piece of Metal

Hitta en bit skrot stål eller svetsa en bit skrot stål i form av ett "L" Se till att längre bit är minst åtta inches lång, eller åtminstone längre än måttet från mitten av hjälm på väggen där metallen kommer att bifogas. På den kortare delen av "L", svets eller anbringa en större metallstycke, som en metall knopp. Det är där hjälm kommer att sitta när det är på hemlagad hållaren. Limma en bit av skum eller filt till ratten eller platt metallstycke på den korta delen av "L" så att metallen inte kommer att repa eller skada på insidan av hjälm.
Bifoga till Wall

längre änden av metallen "L" ska sedan fästas på väggen där du planerar att hänga din hemgjorda motorcykel hållare. Eftersom denna hållare kommer att sticka ut från väggen lite, borde det förmodligen inte placeras i en hög gångtrafik område eller annars riskera att folk kör in i det när de går förbi. Ett hål kan borras i väggen, och den längre änden av "L" kan införas i hålet och fäst med en mycket stark lim som följer både metall och väggmaterial. Dessutom, kan den längre metalländdel svetsas på en större metallring som kan skruvas in i väggen, vilket kommer att ge mer viktfördelning för innehavaren när hjälmen är placerad på det. När hållaren är fastsatt

mot eller inne i väggen, placera hjälm över kortare "L" delen av hållaren så att det nästan bär hjälm. Se till att hållaren inte kämpar mot väggen för att hålla hjälmen upp. Om det är, då det i slutändan kommer att slita ut ur väggen i sig och det måste bifogas säkrare.
Stack Innehavare

Vad är bra med den här typen av hemlagad motorcykel innehavaren är att det tar upp någon golvyta och endast en liten mängd vägg utrymme i en del av huset eller lägenheten. Om du har många motorcykelhjälmar, kan dessa innehavare konstrueras fästas på väggen ovanför och under varandra. Så länge du kan svetsa metall och hitta ett sätt att fästa hållarna säkert på väggen, kan du hänga alla typer av hattar och hjälmar från dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106815.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.