Hur man installerar Guards motorcykel motor

Motorcykelns motor vakter är en av de viktigaste bitarna av säkerhetsutrustning som du kan köpa. De kan också lägga till stil och personlighet till din motorcykel. Installationen är ganska enkel och kan göras på mindre än en timme på de flesta cyklar, här är hur. Saker du behöver
Motor vakt kitMetric skiftnyckel setMetric socket setChalk (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Håll motorn vakterna upp på cykeln och avgöra exakt var du 'll behöver för att montera dem. Du kan använda en bit krita att markera platsen.
2

Installera distanser i de bakre fotpinnarna. Detta kan eller inte kan vara nödvändigt, beroende på vilken modell av motorcykel och motor vakter du har. Du kan använda ett uttag, men på grund av placeringen av bultarna, kan det vara lättare att använda en skiftnyckel. Ta bort skruvarna som håller fast den bakre fotpinnar på cykelramen. Dessa skruvar är placerade på insidan av fotpinnen intill motorn. Sätt sedan distansen mellan ramen på cykeln och fotpinnen, och installera om fotpinnen.
3

bort de främre fotpinnarna. Använd en hylsa eller skiftnyckel för att ta bort skruvarna som håller stiften i ramen, och ställa dessa delar åt sidan. Återigen, dessa bultar är på insidan av fotpinnen nära motorn.
4

Skjut motorskyddet mellan den främre stänkskärmen och ramen. Den öppna delen av motorskyddet bör vara närmast marken. Håll motorn vakt klart av radiatorn, om din cykel är utrustad med en. Skjut monteringsflikarna på undersidan av motorn vakter mellan fotpinnen fästen och ramen. Rikta konsolerna, sätter distanserna och ominstallera de främre fotpinnarna med en nyckel eller hylsa.
5

Säkra toppen av motorskyddet till cykeln. Om din cykel är vattenkyld, måste du ta bort den övre bulten på kylaren omslaget. Sätt den längre bulten som ingår i din motor vakt kit via din motor vakt i kylaren locket. Om din cykel är luftkyld, kommer du behöver för att säkra motorskyddet till din ram. Sätt bara in bulten genom motorskyddet i cykelramen, och dra åt vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106229.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.