Hur Sand Motorcykel Plast

Sandning motorcykel plast är en av de mest kritiska stegen till ommålning av plast på din cykel. Plast som du kommer att slipa måste tas bort från cykeln innan du kan gå vidare med det här jobbet. Alla motorcyklar är olika så processen för att ta bort de delar som kommer att skilja sig från cykel till cykel. Innan du kan väl sand cykelns plasten måste du ta bort all färg som är på delarna. Saker du behöver
Duk
Icke-aceton FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL
80-grit sandpapper
Soap
Varmt vatten
100-grit sandpapper
120-grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Lay alla motorcykelns plastdetaljer på en ren, torr och plan yta. Applicera en liten mängd av icke-aceton FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL till en trasa och gnugga hela målade ytan på en av delarna.
2

Låt FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL att sitta i 5 minuter och sedan sand hela målade ytan av plasten med hjälp av 80-grit sandpapper. Slipa ytan tills all färg tas bort.
3

Tvätta delen med varmt vatten och tvål för att avlägsna färgborttagningsmedel och färgen damm. Helt torka plastdelen med en trasa.
4

Slipa hela ytan på delen med 100-grit sandpapper. Torka bort all färg damm och sand den delen med 120-grit sandpapper. Upprepa dessa steg för alla andra plastdetaljer som du behöver slipas för motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107218.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.