Hur man byter hastighetsmätaren Cable i en 1995 FLHT Harley

Harley-Davidson från 1995 FLHT, av Electra Glide, använder en stålvajer för att driva sin hastighetsmätare. Kabeln är ansluten till en växel-manövrerad hastighetsmätarskruven, monterad på vänster sida av framhjulet, vilket översätter hjulets rotation till fordonets hastighet. Medan själva kabeln är relativt tålig, kan en brist på smörjning och rengöring tillåta tillräckligt smuts och skräp för att bygga upp runt den inre kabeln, vilket gör kabeln att knäppa. Byta en skadad kabel kräver avlägsnande av FLHT s batwing-formad kåpa för att komma åt hastighetsmätaren. Saker du behöver
tjock handduk
torxmejsel ställa
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna från botten av vindrutan med en Torx drivrutin. Ta inte bort vindrutan.
2

Ta bort skruvarna på båda ytterkanterna på kåpan, nära högtalarna, med en Torx drivrutin. Vrid styret åt vänster och ta bort bulten vid basen av spackling, nära den främre gaffel. Vrid styret åt höger och ta bort den kvarvarande bulten från basen av spackling.
3

Dra spackling mot framför motorcykeln, lyft sedan bort det på framgaffeln. Nå bakom kåpan och dra strålkastaren uttaget från baksidan av strålkastare montering. Ställ spackling åt sidan.
4

bort den övre muttern hastighetsmätaren kabeln från baksidan av hastighetsmätaren med en tång. Ta bort den nedre muttern hastighetsmätare kabel från hastighetsmätaren föraren på vänster sida av framhjulet. Dra hastighetsmätaren kabeln åtskild från motorcykeln.
5

in spetsen på den nya hastighetsmätaren inre kabeln i hastighetsmätaren är drivhjulet. Skruva den övre muttern hastighetsmätaren kabeln på hastighetsmätaren är gängade stolpen. Dra den nedre änden av kabeln till den vänstra sidan av framhjulet. För in spetsen på den inre hastighetsmätare kabeln i hastighetsmätaren enheten och skruva den nedre muttern hastighetsmätaren kabeln på hastighetsmätaren enhetens gängade stolpen.
6

Håll spackling framför framgaffeln. Anslut strålkastaren uttaget i den bakre delen av strålkastare montering. Sänk spackling på framgaffeln och skruva vindrutan bultarna på plats. Detta håller kåpan på plats medan du arbetar.
7

Skruva bultarna i ytterkanterna på kåpan, nära högtalarna. Skruva fast den nedre bulten i botten av kåpan på vänster sida av framgaffeln. Vrid styret till höger och skruva den återstående bulten in i botten av formplåten på höger sida av gaffeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111671.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.