Hur man byter strålkastarna på en Harley Road Glide

The Road Glide var avsedd av tillverkaren att vara ett flaggskepp modell för flottan av Harley-Davidson motorcyklar. Med sin imponerande spackling och dubbla strålkastare, ser det verkligen ut delen. Ändra strålkastarna när de bränner ut, men kan vara en svår uppgift. Det är nödvändigt att ta bort den yttre kåpan och arbeta på insidan av den för att byta glödlampor. Denna uppgift sker bäst i ett garage med en ren arbetsbänk. Den tid det tar att slutföra denna uppgift är mellan 30 och 60 minuter. Saker du behöver
kryssmejsel
10mm skiftnyckel
Torxnyckel ställa
Nya strålkastare lökar
Visa fler instruktioner Review bort den
Seat
1

Skruva den bakre fästanordningen på baksidan av sitsen med en kryssmejsel för att frigöra plats.
2

Flytta stolen mot den bakre delen av cykeln och lyft av det av chassit. Ställ in sitsen åt sidan.
3

Koppla bort den negativa polen på batteriet med en 10mm öppen nyckel. Batteriet är under sätet.
Bort det yttre Fairing
4

Lossa och ta bort de sju skruvarna som håller den yttre kåpan, med en Torx-huvud chauffören. Dessa skruvar är belägna kring den inre kåpan på vindrutan, högtalarna radio, och styret trippel-träd.
5

Luta yttre kåpan framåt samtidigt noga hålla den. Nå inuti kåpan och koppla bort tråden som ansluts denna yttre kåpan till resten av cykeln.
6

Flytta kåpan till en ren arbetsbänk.
Ändra Strålkastare
7

Dra kabelstammen ligger på baksidan av varje strålkastare. Dra selen försiktigt för hand.
8

Lossa och ta bort plasten låsringarna på varje strålkastare genom att vrida dem moturs för hand. Dra ut de gamla lamporna och kasta dem.
9

Sätt nya lökar till sin position med större flik på sina bakstycken pekar mot toppen av kåpan. Skruva plast låsringarna tillbaka på lökarna och anslut selar glödlampa ledningar.
10

Ta den yttre kåpan tillbaka till motorcykeln för ominstallation. Stäng jobbet i omvänd ordning, installera spackling, då batteripolen, då stolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106936.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.