Motorcykel avgassystem Installation

Bygga en motorcykel eller reparera en ofta kräver installation av avgaserna. Typiska motorcykel avgassystem består av header rören som fäster motorn och en ljuddämpare som ansluter till avgasröret. Nyare system inkluderar en katalytisk omvandlare som en del av ljuddämparen. Vem som helst med en grundläggande förståelse för mekaniska redskap kan installera ett system för motorcykel avgaser med relativt liten svårighet. De flesta nyare modell cyklar har metriska muttrar och bultar som används för att fästa systemet till motor och motorcykel ram. Saker du behöver
skruvmejsel
hylsa och spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

Lossa klämmorna på kylmedelsledningarna som ansluter till kylaren med en skruvmejsel och sedan koppla raderna. Använd en spärr och metrisk socket ta bort kylaren fästbultar och ta bort kylaren.
2

Ta bort eventuella formplåtar som kan vara i vägen för att fästa huvudledningen till motorn eller ljuddämparen och svans röret till undersidan av ramen. På vissa smuts cyklar, kan det vara nödvändigt att ta bort sätet för att komma till fästen för ljuddämpare och avgasrör. Montera header rör, ljuddämpare och slutrör.
3

Montera nya packningar avgas fördelare på mångahanda dubbar. Placera den utsvängda slutet av rubriken rör mot grenröret och trä muttrar på de mångfaldiga dubbar tillfälligt. Denna tillfälliga anslutning kan du manipulera ljuddämparen och slutröret på plats.
4

Fäst ljuddämpare och avgasrör till motorcykelns ram med de medföljande brickorna gummikudde och muttrar. Dra åt muttrarna på avgasgrenröret för att säkra avgasrören till motorn. Sätt tillbaka eventuella formplåtar och motorcykeln sätet om dessa togs bort. Sätt tillbaka kylaren och anslut kylmedelsledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109227.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.