RC 51 Specifikationer

Honda RC51 var en prisbelönt sportbike. Enligt SuperStreetBike.com kan RC51 delas in i två modellbeteckningar, SP1 och SP2. Den SP2 fick fjädring och bränsle-insprutning uppdateringar över SP1. Bakgrund

Honda RC51 var en V-twin motorer sportbike producerad 2000-2006. Enligt Bikez.com har modellen vunnit både AMA och World Superbike kronor.
Specifikation Motor

Honda RC51 hade ett deplacement på 60.96 cubic inches och ett hål och slaglängd på 3,9 med 2,5 inches. Den hade en V-2, fyrtaktsmotor. Cykeln hade ett bränsleinsprutningssystem, med två spridare per cylinder. Det var också utrustad med en sexväxlad växellåda och en kedja slutväxeln.
Fjädring

Bikez.com påstår att cykeln hade en framvagn med 5.1-inches av resor, formade med en inverterad HMAS patron gaffel som var justerbar för våren-förspänning, retur och kompression-dämpning. Den hade en Pro-Link HMAS enda fjädring chock bak som också var justerbar för våren-förspänning, retur och kompression-dämpning, och hade 4,7 inches av resor. Addera Bromsar
< p> Den RC51 hade dubbla skivbromsar fram som hade en diameter på 12,6 inches, och en enda bakbroms med en diameter på 8,7 inches.
Mätningar

cykeln vägde 439 pounds torr (anses tungt med dagens mått mätt) och hade ett bränsle kapacitet på 4.8 liter. Den har en sitthöjd på 32,5 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107435.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.