Hur man installerar nya packningar på en motorcykel Pipe

Motorcykel packningar inför en mängd utmaningar som kan förkorta deras livslängd. Vibration, konstant värme och kyla, och elementen försvaga alla och försämras dem. När motorcykel rören börjar slå tillbaka eller verkar ha kraftiga vibrationer eller fri lek, kan det vara dags att byta ut avgassystemet packningar. De flesta är gjorda av en crush-typ metalliskt material och är utformade för att bara användas en gång. Hur lång tid att utföra denna uppgift kommer att variera kraftigt med kompetensnivå och motorcykel modell, men bör ta ungefär en timme. Saker du behöver
SAE eller metrisk hylsnyckelsats
öppen nyckel som
Nya packningar
Visa fler instruktioner Review bort Pipes
1

Lossa och ta bort eventuella värmesköldar med en hylsnyckel. Notera positionen att skärmarna är placerade på avgassidan.
2

Demontera topplockets muttrarna som håller fast avgasrören till cheferna med en hylsnyckel. Använd en penetrerande olja för att hjälpa till att bryta nötterna fria, om det behövs.
3

Ta bort eventuella fästen som håller fast avgassystemet till ramen med en sockel eller öppna nycklar.

4

Dra ut de gamla avgas packningarna från avgasportarna och kasta dem. Addera Install Pipes
5

Installera nya packningar i avgasportarna .
6

Placera ändarna av avgasrören till avgasportarna på topplocken. Sätt tillbaka och dra åt avgaserna topplocksmuttrarna med en hylsnyckel.
7

position och dra åt värmesköldar på avgasrören.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107327.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.