Yamaha Serow 250 Specifikationer

Yamaha Serow motorcykeln kommer i antingen en 225 cc eller 250 cc version. Den 250 cc Serow är tekniskt känd som XT250, och är avsedd för off-road bruk. Den 250 cc modellen släpptes 2005 som en 20-årsdagen upplagan av Serow XT225 modellen och är fortfarande produceras idag. Eftersom cykeln är en off-road cykel, den har en ljus ram, hög och bred fendrar för att hålla leran med drivern och gaffel stövlar för att förhindra skador på gaffeln reglagen. Motor

Serow 250 är fyrtaktare, vilket innebär att kolvarna tar fyra slag för att slutföra en motor cykel. Cykeln har en motor på 249 kubikcentimeter förskjutning med en enda cylinder. Ventilerna kontrolleras av en enda överliggande kamaxel konfiguration. Motorn är luft - kyld och använder en Teikei 33 mm förgasare för bränsle induktion. Kondensator urladdning tändning används för tändsystemet och Serow har elektrisk start. Hålet och stroke av motorn, där borrningen är diametern på motorns cylinderöppningen

, och stroke är den totala sträckan som kolven färdas upp och ner, är 2,9 inches med 2,3 inches. Komprimeringsgraden är 9,5 till en, där kompressionsförhållandet är förhållandet av volymen mellan kolven och cylinderhuvudet före och efter ett kompressionsslag. Addera Chassis

cykelns främre hjulupphängningen använder teleskopgaffeln av 1,8-tums diameter och en resa på 8,9 inches. Resor innebär den fria vertikala avståndet suspensionen kan röra sig upp och ner. Bakfjädringen använder en swing-arm med en rebound-justerbar enda stöt med en resa på 7,1 inches.

De främre bromsarna är skivor av 9,6-tums diameter och bakbromsen använder en skiva med åtta-tums diameter . Framdäcken är 2,75-21 storlek och bakdäcken är 120/80-18 storlek.

Cykeln använder en kedja slutdrivsystemet att överföra motorns kraft till bakhjulet med fem växlar och en multi-skiva våt koppling.
Mått

XT250 väger 291 pounds med olja och bränsle tillsätts. Cykeln är 84.6 inches i längd, 31,7 inches i bredd och 45,7 inches i höjd. Eftersom Serow är konstruerad för användning i terräng och på smuts-cykel spår, har cykeln en hög markfrigång på 11,2 inches.

Hjulbasen är 53.5 inches lång och sitsen är på en höjd av 31,9 inches . Bränsletanken rymmer 2,4 liter bränsle och cykeln har Naturvårdsverket rating bränsleekonomi av en jättestor 73 miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109413.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.