Så här ändrar en GL1000 Shifter Heel Toe

Honda producerade GL1000 Goldwing från 1975 till och med 1979. Många modeller har dual-action växelspakar som du arbetar med din tå och häl för att flytta fem-växlad växellåda. Vissa ryttare kan hitta beståndet shifter inställning obekvämt på kurviga vägar eller i trafiken där förhållandena kräver många växlingar. Till skillnad från andra häl-tå reglage som består av en enda enhet, de oberoende spakarna på en GL1000 kan du ändra reglage och spara kostnaden för en egen ersättare. Den genomsnittliga gör-det-själv mekaniker kan ändra häl-tå reglage för enklare växling i alla förhållanden. Saker du behöver
Metric insexnyckel
Shop rag
stor skruvmejsel
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på centrum står. Sitt på stolen och sätta dina stövlar på fotpinnar. Håll styret som du normalt gör när man rider.
2

Sätt din vänstra tå under gummi pedal på framsidan växelspaken. Bestäm om du vill höja eller sänka den främre spaken så foten är i en bekväm ställning vid växling upp.
3

Lossa bulten vid basen av främre växelspaken med en metrisk insexnyckel . Linda en butik trasa runt basen av spaken för att undvika repor på växellådshuset. Bänd växelspaken utanför växelaxeln med en stor skruvmejsel.
4

Placera växelspaken i önskad vinkel. Passa in spår i underlaget av hävarmen med splines på kugghjulsaxeln. Tryck på den bas av hävarmen på växelaxeln med en gummiklubba. Dra åt skruven med insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111434.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.