Harley Davidson V Rod Specifikationer

Harley Davidson introducerade V Rod för 2002 års modell. Det var Harleys första motorcykeln med en vätskekyld bränsleinsprutning motor. Art Friedman, i februari 2009 frågan om Motorcycle Cruiser tidningen, säger, "The V-Rod vänder konventionen på sitt öra och bevisar att en Performance Cruiser behöver inte vara stor, tung, låg-varvar eller har en traditionell trång V ... att bli accepterade och överträffa förpackningen. " Motorspecifikationer

Harley-Davidson gav V Rod en helt ny motor, döpt till revolutionen. Revolutionen Motorn är en 60-graders, vätskekyld, tvåcylindrig, 1130-cc kraftverk med fyra ventiler per cylinder. Harley-Davidsons Electronic Sekventiell Port Fuel Injection (ESPFI) Systemet levererar bränsle till motorn.
Transmission Specifikation

Adrian Percival, i juni 2004 frågan om Motorcykel Today , säger, "Växellådan på V Rod är överlägset bäst av alla HD ... någonsin." Den fem-växlad (ett ner, fyra upp) transmission överför kraften till bakhjulet via en rem slutväxeln. Liksom de flesta motorcyklar, har V Rod en våt lamellkoppling.
Body

Harley-Davidson V Rod är byggt runt en stål övre Ram med hydroformade huvudsakliga skenor och bolt-on lägre rambalkar. Bränsletanken är gömd under sitsen, vilket kräver att vrida tändningsnyckeln till "bränsle" för att pop öppna sätet för att få tillgång till tanken. Den 49-mm framgaffel och justerbar bakre stötdämpare ger uppskov på V-Rod. De främre bromsarna är dubbel-disc-caliper, medan den bakre har en enda skiva. Instrumentering på V Rod omfattar hastighetsmätare, varvräknare, trippmätare och bränslemätare. Addera Mått

V Rod är 93.6 inches lång med en 67,5-tums hjulbas. Ryttarna sitter 27.1 inches från marken och markfrigången är 5,6 inches. Bränsle kapacitet är 4 liter och torrvikt är 606.3 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108696.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.