Hur man bygger en motorcykel Flag Mount

Oavsett om du vill visa din fullstor flaggan på självständighetsdagen, eller flyga en mindre flagga när du rider, det finns ett enkelt sätt att uppnå båda. Använd ett enkelt stålrör som borras strategiskt och monterade på motorcykeln, utnyttja bulten som monterar stolen. Du kan enkelt tillverka din egen mount motorcykel flagga. Saker du behöver
3/4-tums innerdiameter med 5-tums långa stålrör
1 plattjärn mäter 1 tum bred 1/4-tums tjock med 5 inches lång
Welder
Borrar
Borrspetsar
Måttband
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Använd svetsaren att svetsa stål bar på änden av stålröret. Stålröret då man svetsar fast, kommer att positioneras med en av dess öppna ändar på slutet av stålstången. Detta kommer att skapa den grundläggande fäste för flaggan.
2

Kontrollera diametern på monteringsbulten som säkrar sätet på motorcykeln. Använd denna bit diameter borr för att borra ett hål i den motsatta sidan av stålstång, som du just svetsade, ca 1/2 tum från slutet av baren och centrerad mellan de två sidorna.

3

Lay fästet på sin sida, sedan borra fem hål i stålröret på lika avstånd från varandra. Starta det första hålet en tum ner från toppen av den öppna änden av stålröret.
4

Lay monteringsfästet på sin andra sida, och borra fem fler hål genom stålröret för att matcha hål borras i den första sidan. Dessa hål kommer att användas för att montera mindre flaggor, om du så önskar. Flaggstång för en mycket större flagga kommer att passa in i toppen av röret, och du kan borra ett hål genom flaggstång sig på dessa monteringshål för att installera skruvarna för att fästa flaggstång på plats.
5

Unbolt sitsupphängningen bulten från motorcykeln med socket set. Slip den platta änden av flaggan-monteringsfäste som du borrade med fästet hålet som är mellan sätet fäste och gängade monteringshål i framskärmen. Sätt tillbaka sitsupphängningen bulten, dra åt den ordentligt för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110823.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.